Ga naar inhoud

biks


marga

Aanbevolen berichten

Ik heb inmiddels al vaak gelezen dat het eigenlijk helemaal niet nodig is om junior voer te geven, dus ik zou zeggen dat het nou al wel kan. Wat voor biks geef je en hoe oud is je konijntje? Hope Farms Super Trio brokken is soms wel wat lastig eten voor hele jonge konijnen omdat dit vrij harde en grote brokken zijn, maar geef je andere brokken, dan zou het helemaal goed moeten komen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Biks is inderdaad beter dan gemengd voer. Sience Selective is bijvoorbeeld ook een goede biks, Hope Farms Super Trio ook, dat is wat goedkoper. Je kunt even rondkijken natuurlijk.

Vergeet niet wat voer mee te vragen van waar ze nu zit, zodat je haar kunt laten wennen aan jouw biks. In het begin mengen met elkaar en dan het oude voer afbouwen en het nieuwe opbouwen zodat ze er geleidelijk aan went.

Ineens overstappen van het ene naar het andere is niet goed.

Naast biks onbeperkt hooi geven en groenten (staat een lijst van veilige groenten hier op de site) kun je opbouwen. Klein beginnen en langzaam opbouwen.

Super dat je vast info gaat zoeken voor als je konijntje straks komt, ben je goed voorbereid ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .