Ga naar inhoud

Idde ec?


Melanie

Aanbevolen berichten

In de afgelopen dagen zag ik 1x dat ie moeilijk evenwicht kon houden maar nu zat hij prima. Het is echt alleen als hij gaat lopen dat je ziet dat er wat mis met hem is. Hij loopt met zijn achterpoten en huppelt niet of nauwelijks meer. En zijn achterkant zwabbert een klein beetje. Alsof zijn achterkant een beetje tipsy is en de voorkant niet....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Niet alle konijnen reageren even goed op carprofen, is mijn ervaring. Ik had een voedster met pijn. Waar dit vandaan kwam, mag joost weten, maargoed. Zij kreeg carprofen, maar ze bleef pijn houden, zelfs na een dubbele dosis. Toen andere pijnstiller geprobeert en ik zag zo'n immens verschil! En ze knapte weer helemaal op.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Weke pijnstiller kreeg je ipv carprofen? Ik ga het in ieder geval een week erbij bij de panacur proberen en als het niet werkt dan kan ik volgende week om een andere vragen. Ik maak in ieder geval geen vrienden met hem. Toen ik hem zijn dosis pijnstillend gaf had hij in ieder geval kracht genoeg in zijn achterpootjes om mij weg te willen schoppen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Hier weer even een update over idde, hij eet drinkt en keutelt nog steeds goed alleen wat betreft zijn ec zie ik na 3weken fenbendrops en carprofen nog geen verbetering maar miss kan dat nog komen? Het gaat ook niet slechter maar ik had gehoopt nu al wel wat verbetering te zien. Want wat nu als de 28 dagen van zijn behandeling om zijn en het is niet beter maar ook niet slechter? Volgende week maandag (dag 27 van zijn behandeling) gaan we een midweekje weg en nu vraag ik me af of het beter is hem mee te nemen zodat ik ook daar (het is een 1,5uurs rit) hem zelf kan behandelen en in de gaten houden (hok en toebehoren gaan dan gewoon mee) of hij gaat naar mijn vriendin (10 min rijden) die toevallig ook nog eens da assistente is bij de praktijk van mijn nijnen.....mijn buren kunnen wel voor zijn natje en zijn droogje zorgen zodat ie niet hoeft te verhuizen maar de medicijnen geven is wat anders natuurlijk...dilemma!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .