Ga naar inhoud

brand geweest


pluis04

Aanbevolen berichten

je moet je eigen niet schuldig voelen hoor

meestal zijn de kinderen er zo vol vaqn van een

eerste schooldag dat ze het waarschijnlijk geen eens gemerkt hebt

dat je wat minder aandacht voor haar had

ik geef je gelijk dat je gemengd voer hebt gegeven

is nu belangrijk dat ze eten

ik hoop dat ze vooruit blijven gaan en sterkte ermee

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 191
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Kan me je gevoel heel goed voorstellen, maar je moet je niet schuldig voelen. Dit is overmacht en het gaat ineens om zoveel dierbare huisdieren dat het heel eng is (niet dat 1 doodziek konijn niet erg is, maar je hebt er nu 3). Je kunt ze ineens allemaal kwijt zijn, logisch toch dat je aandacht daarnaar uitgaat? Vanavond anders maar ff een extra verhaaltje voorlezen en onder het eten veel laten vertellen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jill en Ginny zijn sinds een half uurtje al lekker aan het rond huppelen in de ren.

Mickey ligt heel de tijd maar die is natuurlijk ook erger aan toe.

terwijl mickey net wel een flinke pluk hooi op heeft en de meiden nog niet.

en met de kinderen ben ik net lekker in bad geweest en hebben ze veel verteld van school.

en ik heb ze beloofd dat we morgen na het zwemles naar de speeltuin gaan.

en ik ga lekkker op tijd naar bed en hopen dat de migraine niet verder komt opzetten.

zal vanacht beter kunnen slapen nu ik weet dat ze zelf eten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fijn om te horen dat het iets beter gaat met de nijnen. Snap dat je je schuldig voelt naar de kinderen toe. Maar die begrijpen meer dan je denkt en die zien liever hun nijntjes levend. Lekker samen in bad geweest waarschijnlijk heb je nu extra tijd voor ze genomen dan je anders zou hebben gedaan omdat je je schuldig voelt.

Hoop dat je migraine-aanval niet doorzet inderdaad maar vroeg slapen en lekker een nachtje doorslapen dan moet het helemaal goedkomen.

Veel sterkte nog en hoop dat je lekker slaapt vannacht!

Link naar reactie
Delen op andere sites

toen het net was gebeurt hoorde ik de buren zeggen dat ze wisten wie het was maar heb er daarna niks meer over gehoord.

wel was er net de politie die met de overburen aan het praten waren.

maar er is goed nieuws ze hebben net met drieen een hele hooiruif leeg gegeten had vandaag speciaal verse kruidenhooi gehaald voor ze.

en Jill en Ginny hebben net water zitten drinken.

hou het nog even in de gaten anders geef ik mickey zometeen als ik ga slapen nog wel even water via een spuitje want die heb ik nog niet zien drinken.

ben super trots op mijn trio en hopen dat het zo blijft.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een goed bericht! Wilde het nog even weten voor het slapengaan, moest gelijk weer aan je denken na alle drukte van de verjaardag. Nogmaals heel veel sterkte, je zult je vast nog heel wat zorgen maken komende week maar dat het nu wat beter gaat is in ieder geval een behoorlijke opluchting, hopelijk blijft het zo met stapjes vooruit gaan. Ze hebben wel behoorlijke vooruitgang geboekt de afgelopen 24 uur, dat is echt super! Je hebt drie kanjers die vechten voor hun leven en jij steunt ze daarin erg goed, dat zal zeker zwaar zijn en z'n tol eisen (ook richting de rest van het gezin). Gelukkig zullen zij begrip voor je hebben en weten zij dat je het niet zou doen als het niet ech nodig zou zijn. Veel succes deze nacht, hopelijk kun je lekker slapen en is je migraine morgen weg!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een goed nieuws. Ook met de kids in bad is genieten voor hen hé. Moet je niet te schuldig voelen dat haal je wel in de tijd die je nu even extra in de bunnys hebt gestopt.

Als ze weten wie het gedaan heeft kan je de kosten die je gemaakt hebt dan niet terugvorderen ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat goed, dat de dames en heer al zo'n eind zijn opgeknapt.

Slimme zet van je geweest om ze gewoon gemengd voer voor te schotelen. Dat heb ik ook eens gedaan met een konijn, dat haar voorpoot gebroken had en niet meer wilde eten. Ik wilde liever niet dwangvoeren en heb haar gemengd voer gegeven. Nou, dat ging erin als koek. En toen ze ver genoeg was opgeknapt heb ik haar weer overgewend op haar normale biks. Daar was ze in het begin niet zo blij mee, maar ze had dan ook weken achter elkaar gemengd voer gekregen, maar ik heb haar toch weer op haar eigen biks gekregen. In zo'n geval moet je gewoon even van de regels afwijken. Gemengd voer is niet zo goed als biks, maar als gemengd voer geven betekent, dat je niet of minder hoeft te dwangvoeren, dan is het gewoon een uitkomst.

Ik hoop, dat je trio vandaag weer verbetering laat zien en dat ze snel weer de oude zullen zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jeetje, ik lees nu pas de berichten. Ik had het begin toen wel gelezen, maar heb het topic daarna niet meer gevolgd. Maar nu ik zag dat het topic toch wel erg lang werd, ging ik toch weer even gluren. Jeetje zeg, wat erg dat ze zo ziek zijn geworden van die brand. Goed dat je direct actie hebt ondernomen! Gelukkig lees ik goede berichten, hopelijk gaat het nu steeds weer een beetje beter. Arme schatten!

Link naar reactie
Delen op andere sites

vandaag hebben ze ook weer allemaal gegeten zelf.

ik had vanmorgen zelfs de helft gemengdvoer gegeven en de andere helft HFST en ze hebben alles op.

ook de hooibal en ruijf was vanmorgen helemaal leeg.

en zag ze net met drieen achter een bal aan rennen, merk wel als ze dan even gerend hebben dat ze dan wel gaan liggen en weer een beetje hijgen maar na een paar minuten is het weer over.

Jill en Ginny zijn wel meer knuffelkonijnen geworden ze komen nu echt zelf op schoot springen en willen dan een knuffel hebben en owee als ik dat niet doe dan beginnen ze aan mijn broek te bijten.

Mickey was altijd al een knuffel konijnen die kan makkelijk een half uur op je schoot liggen om te knuffelen en hij bijt dan ook zachtjes in je nek.

ik denk dat de kans groot is dat het helemaal weer goed komt ook al zegt de dierenarts dat de as nog een week in de longen blijft.

mijn migraine is nog niet helemaal over heb nog een beetje hoofdpijn maar ik weet als ik zulke dingen mee maak dat ik dat daarna altijd heb.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .