Ga naar inhoud

E-cuniculi


pxsy

Aanbevolen berichten

Nou het ging eerst beter dachten we, maar vanochtend lag ze plat op de grond en kon ze niet meer staan. Toen hebben we haar naar de dierenarts gebracht. Daar ging het steeds slechter dus is ze ingeslapen.

Ik heb niet echt veel geluk met de diertjes de laatste tijd het mag nog niet zo zijn dat mn rammetje een vriendinnetje krijgt tis nou al 4xmis gegaan:( zo verdrietig allemaal..

Bedankt voor de steun en fijne berichten..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Och ik lees dit nu pas. Wat jammer en erg dat het toch niet gelukt is.

EC is zo een rotziekte.

Helaas ken ik het dat in eens alle konijnen ziek en dood gaan. Ik had het vorig jaar ook 4 konijnen verloren in zeer korte tijd waarvan twee aan EC helaas.

Je bent er zo verdrietig door. Je doet alles en dan verlies je toch de strijd.

Ik leef echt met je mee.

Heel veel sterkte, liefs en kracht toegewenst knuffels Belleke

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik ben zelf ook erg geschrokken en verdrietig. gister kon ze juist weer in en uit het toilet springen.. zonder er met haar achter pootjes tegen te komen.. (wat eerst steeds wel gebeurde) alles leek de goede kant op te gaan. Vanacht nog stiekem om het hoekje gegluurd en toen leek er niks aan de hand. En vanochtend was alles mis : (

ik hoop maar dat ze niet te lang geleden heeft..

vind het ook zielig voor mijn rammetje, die is nu weer ook maar weer alleen.. voor hem zullen al de veranderingen steeds misschien ook wel niet zo prettig zijn.

Bedankt voor de berichtjes, dat geeft me echt steun. vooral omdat mijn vriend het er een stuk minder moeilijk mee heeft dan mij. Voel ik me hier meer begrepen :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .