Ga naar inhoud

konijnen keutelen niet meer na koppeling


manon24

Aanbevolen berichten

ja critical care en een spuitje heb ik hier liggen voor zou het nodig zijn. ik laat ze nog een uur samen en als er dan geen verbetering is dan haal ik Flap weer uit de ren. in elk geval stampt hij al niet zo hard zoals gisteren en slaagt hij er niet in om op haar te rijden want ze laat het niet meer toe en loopt weg.

ik hoop dat er dit weekend verbetering komt want anders bel ik eens naar de opvang om ze daar te laten koppelen, hopelijk lukt dat dan nog met haar want het is echt een lief meisje:yes:

Link naar reactie
Delen op andere sites

in elk geval stampt hij al niet zo hard zoals gisteren en slaagt hij er niet in om op haar te rijden want ze laat het niet meer toe en loopt weg.

Hee, dat klinkt toch alsof ze weer een beetje zichzelf begint te worden! Als dat zo doorgaat kan ze misschien ook voor zichzelf op gaan komen om te mogen eten van Flap.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou de konijnen toch maar zo snel mogelijk weer uit elkaar halen. De koppeling was immers nog helemaal niet voltooid, dus samen zijn levert nog stress op, wat Flo nu helemaal niet gebruiken kan. Ik zou Flo direct gaan behandelen tegen verstopping en gas (dus naar de dierenarts). Dan zal je nog wel op tijd zijn. Niet afwachten en niet samen laten zitten. Als Flo weer hersteld is, dan kan je opnieuw gaan koppelen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik vind dit ook een rare beslissing van de opvang maar goed

het zal wel

ik sluit me bij pechkonijn aan en zeker naar de da gaan

je moet het natuurlijk zelf weten en op je eigen gevoel afgaan

als de opvang naar de da teveel stres vind geven snap ik niet dat ze koppelen geen stresvol iets vinden

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb ondertussen contact gehad met de da. op dit ogenblik eet Flo goed, ze heeft 3 blaadjes andijvie, 2blaadjes witloof en 3 SS korreltjes op en heeft gekeuteld. de keutels zijn wel klein maar al beter als deze ochtend. de da stelt voor dat als aangezien ze nog keutelt en eet het niet dringend is om langs te komen maar dat als ik me ongerust maak ik nog mag langskomen.

Maar als ik Flappie uit de ren laat wat moet ik daarna concreet doen? hoeveel tijd moet ik er tussen laten? vanaf wanneer mag hij er terug bij? ik maak me vooral ongerust omdat ik me afvraag of ze elkaar leuk kunnen vinden na verloop van tijd. Flo is heel bang van Flappie en hij mag niet meer in de buurt komen en Flappie ja ik weet niet zo goed wat hij vindt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ze geen ruzie hebben gehad en het is rustig kan je flappie er weer uithalen.

Ik adviseer ook om haar gewoon ff alleen telaten zitten.

Niet lekker in orde zijn en dan weer stress van een vent die achter haar aan gaat kan het zo slechter maken.

Dus hou haar goed in de gaten en ga toch voor de zekerheid even naar de DA.

Link naar reactie
Delen op andere sites

dankjewel joepenkoos ik ga ze alvast apart zetten, wat betreft de da ben ik nog aan het afwegen maar anders is het makkelijker om zaken te bespreken in dit topic:

http://www.bunnybunch.nl/community/showthread.php?59058-Flappie-gaat-donderdag-op-date!

want ik heb twee topics opstaan en ik geraak er met de antwoorden niet aan uit, drukke dag met de konijnen en het is dan nog mijn vrije dag :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .