Ga naar inhoud

Voedster blijkt ram te zijn met ontstoken ballen?


Mill

Aanbevolen berichten

Hihi jullie hebben het verkeerd begrepen, de moeders met de kleintjes zijn van de opvang, deze voedt ik op tot ze 8 weken zijn en de moeders houd ik dan zelf zodat ik die later kan koppelen aan een gec ram.

Dit zijn nu mijn eigen konijntjes:

Milly + Co = Koppel

Snoet + Stamper = Koppel

Choco = Gec ram

Mister Moonlight = ram 4,5mnd

Mister Brownie = ram 4,5 mnd

Puncki= ram 4,5 mnd

Black dream = voedster 2 jaar oud

Choco Dream = voedster 4,5 mnd oud.

Dan heb ik dus nog de moeders zitten (2) waarvan eentje 3 jong heeft en eentje 7, alleen bij die van 3 is een jonkie bij gezet waarvan de moeder na de bevalling overleed.

De moeders houd ik nadat de 10 jonkies weg zijn zelf. De moeders heten trouwens boef en nijn (boef was ook de ene die ziek was laatst)

Dus ik heb strak in totaal: Milly, Co, Choco, Nijntje, Snoet, Stamper, Black dream, Choco Dream, Boefje, Puncki, Mister Moonlight en Mister Brownie hier nog zitten dit zijn er dus 12, maar nu met de kleintjes dus tijdelijk even 22.

Mijn idee word het dan om het zo te doen: Milly en Co samen, Choco en Nijntje samen, Snoet en Stamper samen, Black Dream en Puncki samen, Mister Brownie en Choco Dream samen, En mister Moonlight en boefje samen, dan heb ik dus 6 koppeltjes.

Van de ukkies heeft er alweer 1 een nieuw huisje, deze gaan volgende week zaterdag weg (het nestje van 4 dan) en d het nest van 7 het weekend erna.

Hmm ik hoop dat het zo wat veruidelijking geeft van de situatie hier haha.

En ze zitten in kooien van 1,40 omdat ik het zielig vind ze in zon klein kooitje te proppen, plus dan hoef ik de kooien niet meteen weg te doen als ze als koppels erin komen. ;)

En het is gewoon leuk omdat je er allemaal huisjes enzo in kunt zetten, bij kleiner kooitjes is gelijk de halve kooi bezet..

Hebben jullie trouwens nog tips met de koppelingen? Gaat het problemen leveren dat er al 2 kleintjes hebben gehad?

Mijn andere 2 koppels zitten al vanaf het begin samen dus heb ik geen problemen mee gehad..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .