Ga naar inhoud

Uke is ziek


Chewie

Aanbevolen berichten

  • Reacties 50
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Is misschien niet zo heel verstandig nee.

Wortelloof, andijvie misschien?

Wat voor dwangvoer geef je? Ik vind Science Recovery van Oxbow het beste om te geven. Daar zit anijs in, wat je ruikt als je het aanmaakt met heet water. Dat vinden ze hier normaal gesproken heel lekker, maar ja, als ze ziek zijn...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dwangvoer krijgt hij sowieso. Verder zwaai ik zo vaak mogelijk de inhoud van de groentela voor zijn neus met wisselend succes. Heb net nog nieuwe kruidenplantjes gehaald, maar zit nu bij de tandarts. Dan weer naar huis, plantjes geven, dwangvoeren en dan gaan werken. Oef!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Weer een dagje verder...Uke eet nog steeds niet zelf. Dwangvoer ging er net wel rap in, en de keuteltjes worden ook steeds mooier. Dus we gaan maar gewoon door met dwangvoeren en allerlei lekkers voor zijn neusje houden. Gelukkig heb ik vrij vandaag....kan ik ook en beetje bijkomen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nog even een update. Vandaag weer op controle geweest met Uke, en het gaat stukken beter. De DA maakte zich geen zorgen meer op korte termijn. We moeten er alleen rekening mee houden dat het terug kan komen. was waarschijnlijk EC, koppie staat nog klein beetje scheef, bij stress wordt het erger. Hij eet weer, maakt binkies, flopt en "vecht" met Tori om tarwearen en zonnebloempitjes!

Heb afgelopen week pijnstilling en dwangvoer beetje bij beetje afgebouwd. Ik heb vorige week ook zijn favoriete vriendinnetje bij hem gezet en dat vondt Uke veel gezelliger! Dus ik ben een stuk geruster :mdr:

Link naar reactie
Delen op andere sites

we zijn net terug van vakantie, Uke en Tori hebben bij mijn ouders gelogeerd. Het gaat goed met hem, hij eet weer vanalles. Voor de vakantie nog bij de dierenarts geweest, Uke was toen al veel levendiger, en hij is goed verwend bij opa en oma! Alleen staat zijn koppie nog een klein beetje scheef.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .