Ga naar inhoud

Bunny eet niet en verstopt zich! Maak me zorgen..


Esther20

Aanbevolen berichten

Goedemorgen allemaal!

Vannacht was me vriend wakker en die is even bij haar wezen kijken. Alles 'goed' toen verder. Vanmorgen wakker en ze ligt nog lekker in der bakjes.

Der hoofdje is weer helemaal goed. Denk dan toch dat het aan alle prikken heeft gelegen.. Ga haar zo weer voeren en laxeer middel geven. Helaas moet ik vandaag weer werken. Morgen de hele dag vrij dus kan ik mooi op haar letten..

Had verwacht dat ik haar vanmorgen niet in leven aan zou treffen. Dus ik zie het nou wel wat beter in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

10 ml wortelpapje naar binnen gekregen. Meer dan dat wou ze ook echt niet hebben :( Ze heeft nog heerlijk tegen me aan gelegen en toen heb ik haar buikje ook gemasseerd. Toen ik haar terug zette in het bakje hoorde ik haar buikje wel borrelen. Misschien goed teken dat ze een beetje op gang komen?

Pff. Als die keuteltjes nou maar eens komen. Dan zou ik mij een heel stuk fijner voelen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik moet zelf werken tot 6, half 7 thuis. Me buurvrouw werkt tot 3 en zal daarna gaan kijken. Ik woon op mezelf. Familie woont 30 km verderop. Ik had der mee kunnen nemen naar me werk, maar in de omgeving hier zou alles alleen maar erger worden en word er door mij niet gewerkt. Vind het ook heel moeilijk maar nou heeft ze tenminste wel rust. Hoop vanmiddag verbetering te zien, anders vanavond weer dierenartsen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou je buurvrouw gaat in ieder geval tussendoor even kijken. Blijft voor jou ook vervelend om je nijntje zo achter te laten he.

Hoop dat er straks weer verbetering is als je thuis komt, ik zal duimen!!

Dankje, doet me heel veel dat mensen die je eigenlijk niet kent zo met je mee denken/leven.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb je Cisaral en Metocloral meegekregen van de dierenarts? Die heb je nodig om de maaglediging en darmperistaltiek te bevorderen. Een darmontspanner helpt je konijn niet, de darmen moeten juist gestimuleerd worden. Laat je dierenarts die in elk geval niet meer geven (liever nog, probeer een dierenarts te vinden die deskundig is op konijnengebied). Verder heeft je konijn pijnstilling nodig, de pijnstilling die per injectie is toegediend zal straks uitgewerkt zijn. Laxeermiddel (laxatract/lactulose, geen paraffine) en kleine beetjes dwangvoeding zolang ze zelf nog slikt. Dierenarts kan ook onderhuids vocht toedienen, hydratatie is heel erg belangrijk als er ergens een verstopping zit.

Succes, ik hoop dat je konijn erdoor komt.

aangepast door pechkonijn
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .