Ga naar inhoud

Help!!!


RicardoKind

Aanbevolen berichten

Misschien kan je, in overleg met je ouders zelf gaan sparen voor een castratie. Maar dit zou je dan eens kunnen bespreken. ;)

Ik ben in ieder geval blij dat er niks met z'n buikje aan de hand is. Maar als z'n tandjes te lang zijn heeft hij daar waarschijnlijk zodanig last van dat hij niet graag meer wil eten. Probeer hem toch zoveel mogelijk aan het eten te houden. Misschien kan je z'n biks laten weken, zodat het zachter wordt? Ik weet niet of hij dat dan wil eten, maar je kan het altijd proberen.

Mocht ie onder narcose moeten, dan kan hij dat beter aan.

Heb je toevallig ook wilgenbomen in de buurt? Misschien kan je daar af en toe eens een tak van af halen. Die mogen ze opknagen, vinden ze vaak lekker en is nog goed voor de tanden ook ;)

Succes in ieder geval overmorgen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ie een klein beetje eet is beter als niks. En ik denk dat na het bezoek aan de DA dat ie al veel beter gaat eten. Hij zal dan wel wat last van z'n tanden hebben waardoor hij niet zo goed wil eten.

Ik weet niet hoe oud je bent, maar jah als je zelf al wel wat verdient zou je inderdaad kunnen sparen zodat je uiteindelijk de castratie zelf kunt betalen. Of misschien zelfs in termijnen bij de DA kunt betalen zodat je het al eerder kunt laten doen. Dit laat ook aan je ouders zien dat je goed zelf de verantwoordelijkheid kunt nemen voor je huisdier. Het is erg frustrerend dat je ouders iets niet interesseert terwijl jij het erg leuk vind. Of het nou sport, fotograferen of konijnen houden is. Misschien kun je het eens zo brengen dat je het niet zo leuk vind dat je ouders zich niet erg verdiepen in wat jouw interesseert. Vaak hebben ouders niet eens door dat het zoveel met je doet. Ondanks dat ik 24 ben loop ik hier zelf ook nog tegenaan, en zeg dit ook welleens dat ik wou dat mijn ouders zich wat meer 'interesseren' in wat mij bezig houdt.

Hopelijk voelt je nijn al snel beter na bij de dierenarts te zijn geweest :D.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja hij is geholpen aan zijn tanden, de da zei ook wat jij zei Domino dat ik zijn voer ff een paar dagen nat moest maken, Mijn vader was met em mee geweest want ik zit met krukken, eergister ongelukje gehad bij gym, maar dat is niet boeiend, het is belangrijker dat me knijntje nu weer beetje gaat eten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .