Ga naar inhoud

help! Gebroken pootje!


maartje

Aanbevolen berichten

Ik heb dat ook en jullie mogen mij corriseren als ik het niet het zelfde bedoel als jullie. Zo niet dan heb ik dan ook iets speciaals.

Ik merk ook heel snel dat er iets gaat gebeuren of mijn kat moet 1 iets kleins laten zien dan weet ik dat er iets gaat komen. Wat ik soms ook heb bij mensen dat ik de toekomst kan zien. Dan zeggen sommige mensen: he bah Lia doe niet zo eng en lopen ze bewust van mij weg.

Ik heb ook vaak als ik weet dat mijn muizen dood gaan dat ik die dag weg moet of zou gaan dan zeg ik het af en wil ik bij mijn diertje zijn. Ik blijf dan bewust bij ze en bv mijn muizen willen dan het liefst los want ze willen niet dood gaan in hun eigen kooitje en mogen ze los lopen en dan behoud ik alles til, geen tv geen radio en ga ik al ervoor zitten om voor ze te zijn als ze dood gaan. Mijn muizen rennen naar mij toe(ook al hadden daar geen kracht meer voor, maar wel op dat moment) en willen ze bij mij zijn en gaan ze dood in mijn handen. IK voel dat gewoon aankomen.

Ik zie bv heel veel dingen bij katten waarvan de mensen zeggen: doe normaal je spoort echt niet, jij kan echt niet zien of lezen wat een kat bedoelt. Echt wel !!!!! Ik ken mijn katten beter dan wie dan ook

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 79
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik heb ook vaak als ik weet dat mijn muizen dood gaan dat ik die dag weg moet of zou gaan dan zeg ik het af en wil ik bij mijn diertje zijn. Ik blijf dan bewust bij ze en bv mijn muizen willen dan het liefst los want ze willen niet dood gaan in hun eigen kooitje en mogen ze los lopen en dan behoud ik alles til, geen tv geen radio en ga ik al ervoor zitten om voor ze te zijn als ze dood gaan. Mijn muizen rennen naar mij toe(ook al hadden daar geen kracht meer voor, maar wel op dat moment) en willen ze bij mij zijn en gaan ze dood in mijn handen.

Wat ontzettend liefdevol!! Meer kan je niet doen en het is ook genoeg :)

(Is het een idee om dit onderwerp te verplaatsen ofzo? Ik zou het heel jammer vinden als het ineens werd afgekapt maar eigenlijk hoort het niet meer onder spoedgevallen toch? Het is maar een ideetje..)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het gaat wel oke met Bobby! Nog 1 week dan mag het spalkje eraf. Ik hoop echt zo enorm dat het helemaal weer aan elkaar is gegroeid! Volgende week krijg ik ook de foto's mee, die zal ik hier dan plaatsen. Je kunt de breuk namelijk heel goed zien zitten. Ik heb een nieuw vriendinnetje voor Bobby, ik heb ze al een beetje kennis laten maken. Met deze blauwoog pooltjes ga ik nu officieel fokken. Alleen moet Bobby dan echt helemaal beter zijn. Babs moet nog wel volwassen worden. Ik had haar voor de gein bij de cavia gezet. Het ging zo goed tussen die twee dat ze nu samen wonen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb vanmorgen Bobby weg gebracht naar de DA. Ik zit in spanning af te wachten hoe het afloopt. Ik neem snoetie gelijk mee (de poes) voor haar entingen. Volgende week komen er namelijk kittens van het asiel bij mij! Ik mag Bobby om 4 uur halen. Dan krijg ik gelijk de foto's mee.

Link naar reactie
Delen op andere sites

oooh sorry ik was drukkies! Ik zal eens verslag uitbrengen;

Vrijdag is het verband en het spalkje eraf gehaald bij de DA. Ze hebben ook opnieuw foto's gemaakt. De DA was heel erg positief. Bobby had het spalkje goed laten zitten, en dat maakte hij niet vaak mee. Op de fotó's was te zien dat de twee botjes nu naast elkaar liggen, ze zullen dus zo aan elkaar moeten groeien, en hij heeft dus een iets korter pootje nu. Ik heb de foto's meegekregen, ik heb nog niet de kans gehad om ze in te scannen, maar dat ben ik nog wel van plan.

Op dit moment ontziet hij het pootje nog wel. Het is wat dunner geworden, en kaler. Het heeft dus nog veel tijd nodig voordat het pootje weer sterk is. Het moet nog goed aan elkaar groeien. Hij eet en drinkt erg goed, de da dacht dat het echt weer helemaal goed ging komen. Volgende week gaat hij weer op controle. Ik ben wel mega blij dat het zo is afgelopen, het bleek toch nog best een moeilijke klus te zijn. thanx voor jullie interesse!

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja precies Mireille. Ik wil dat eerst zeker weten, hij moet nog regelmatig op controle. En als het niet kan, dan zullen we ons Bobby natuurlijk blijven verwennen hier, het is zo'n schat! Ik heb hem vaak op schoot als ik op de bank zit, dan gaat hij ook lekker liggen bij me, volgens mij is hij nu ook verslaafd aan goede tijden slechte tijden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .