Ga naar inhoud

Flappie is stervende


mirjamspd

Aanbevolen berichten

Hallo,

de laatste tijd was ze erg zwak en enorm afgevallen maandag was het weer tijd om de haken weg te halen die op haar kiesjes zaten, ze was snel terug uit de narcose,

maar erg koud, ze hebben haar toen in de coufeuse (?) gedaan.

die dag weer mee naar huis genomen, en langzaam ging het igg alleen maar slechter,

vanochtend ging het erg slecht, heeel onstabiel op pootjes wankelen, kwijl uit haar mondje, allemaal oog uitvloeing, piepende geluidjes, etc.. de hele tijd in een hoekje zitten,

toen heb ik dus besloten dat we weer naar de da moesten, na school naar de DA geweest,

en het ging echt heel erg slecht met haar, ik dacht echt even dat ze in de auto zou overlijden. ze is nu bij de DA in de coufeuse, met vochttoediening en zuurstof iets...

ik vraag me nog steeds af wat er echt met haar aan de hand is, en de DA kon zo snel ook niets vinden.

weten jullie wat het zou kunnen zijn?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Stuur anders voor de zekerheid (en het kan sowieso nooit kwaad) een mailtje naar Wilhelminapark in Utrecht. Zij zijn gespecialiseerd in konijnen en hebben misschien wel een idee wat het kan zijn... (http://www.dierenkliniekwilhelminapark.nl/)

Ik heb in ieder geval geen idee... Het klinkt wel heel zielig... Ik hoop dat er snel iemand is die wel een idee heeft wat het is en Flappie verder kan helpen! Sterkte!

Link naar reactie
Delen op andere sites

als het darmimmobiliteit is hoe verklaar je dan de ooguitvloeiing en het plots zo wankel op de pootjes staan? voordat een konijn zo verzwakt door alleen niet eten gaan er wel een paar dagen overheen. vind de gedachte van chani ook aannemelijker eigenlijk. Hoop echt voor je dat ze het red.

Link naar reactie
Delen op andere sites

dankjulliewel, het gemis is er echt heel erg, ze is altijd al mijn zorgenkindje geweest, maar ze was altijd zo sterk en gaf niet op, helaas was ze echt uitgeput. Mijn dierenarts zei dat het waarschijnlijk een abces bij de kaak was, (en na een topic van een ander iemand te hebben gelezen diens konijn waarschijnlijk ook een kaakabces had, met dezelfde symptomen, zal dit het dus wel zijn.)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .