Ga naar inhoud

FH Antibiotica geven


Myrna

Aanbevolen berichten

Stamper is verkouden, we zijn maandag met hem naar de dierenarts geweest en hij heeft AB gekregen 1 maal per dag 3 ml voor 10 dagen. Hij is verder tierig, eet ons arm en is net zo vervelend als altijd, dus hij heeft er verder weinig last van... Alleen af en toe niest hij wat, z'n oogjes zijn wat geïrriteerd en z'n neusje is een beetje vochtig verder eigenlijk niet. De DA heeft Stamp helemaal nagekeken, zijn longen waren schoon, zijn buikje voelde goed en z'n temp was normaal.

Na de initiële verbazing over de grote van Stamp bij een leeftijd van 3 maanden, is hij gelijk gewogen, hij is nu 2,9 Kg

De eerste dag ging de AB makkelijk hij zat nog in z'n mand en de spuit achter z'n voortanden en hij likte het keurig op. Dinsdag begon het gevecht, maar het ging nog redelijk, alles ging wel naar binnen.

Gelijk hier op het forum gekeken voor tips over hoe dit aan te pakken. Voor brood en komkommer haalt meneer z'n neus op. In een handdoek wikkelen, dan raakt hij in paniek. We hebben het naar binnen gekregen gisteren, maar leuk was anders en hij was helemaal van slag.

Vandaag had m'n man hem in de houdgreep, in een keer goed en ik de spuit achter z'n tanden, laat meneer het grotendeels uit z'n bekje lopen... Het liep op z'n vacht en pootjes en nadat we hem loslieten ging hij meteen z'n hok in en poetsen, de kans is groot dat hij wel het meeste binnen heeft. De stress was een stuk minder, hij was na 5 minuten alweer aan het rennen en gek doen, alleen hoe krijgen we de AB binnen???

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .