Ga naar inhoud

Milo's hoge nierwaarden


Snoef

Aanbevolen berichten

Milo ging vandaag naar de DA om een foto te laten maken van zijn gebit. Ik wist al dat er één kies scheef stond maar mogelijk was er meer aan de hand. Zijn kies is zojuist verwijderd, evenals een haakje op één van zijn ondertanden.

Maar de DA heeft ook vastgesteld dat Milo's nieren niet goed meer werken. Hij heeft veel te hoge nierwaardes. Ik kreeg het net via de telefoon door van mijn huisgenootje en de waardes lagen op '600'. Nou weet ik dat dit niet echt duidelijke informatie is, maar het schijnt veel en veel te hoog te zijn. Ze gaan nu een specialist bellen om te vragen of er iets aan gedaan kan worden, maar de kans achten ze klein.

Heeft iemand ervaring met slechte nieren of nierfalen bij konijnen? En zo ja: vertel!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Snoef, kan je mss in het kort een klein overzicht maken van alles wat er momenteel aan de hand is. Ik zie overal verschillende topics en kan er niet helemaal aan uit.

Die nierwaarden kan ik proberen na te kijken (heb nu erg weinig tijd).

Je hebt verschillende soorten nierfalen, chronisch en acuut.

Ik las ergens anders volgens mij iets over een stuk wortel van een kies dat is blijven zitten... Dat kan idd mogelijk problemen gaan geven.

Zijn er röntgenfoto's getrokken van zijn hoofd ivm de tanden en wat kwam daar allemaal uit?

Heeft Milo ooit EC gehad?

Als je nog wat concrete vragen hebt, stel gerust.

Ik heb het momenteel wel erg druk en mijn nijntjes zitten ook bij de DA en hebben vanaf vanavond mijn verzorging nodig, dus ik kan niet beloven dat ik heel snel kan reageren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Danielle Ah... mijn fout, heb eigenlijk automatisch aangenomen dat het om een konijn ging, omdat het op bunnybunch stond.... en daarbij niet alles doorgelezen.

Toch vraag ik mij af, of de beleving van het probleem veel verschilt... De aandoening en voor een deel behandeling blijven hetzelfde, evenals de liefde voor je dier. Helaas heeft jouw schatje de strijd uiteindelijk moeten opgeven, maar ik hoop dat Milo nog een kans heeft.

Nog sterkte met jouw verlies, Danielle

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .