Gast Geplaatst: 16 april 2010 Delen Geplaatst: 16 april 2010 Ik eet het ook nooit hoor, vind het heel erg vies. Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
vinnie Geplaatst: 16 april 2010 Delen Geplaatst: 16 april 2010 wij hadden nog een inbouwkast van ong. 1.80 m hoog over en we hebben er een inbouwkoelkast in laten zetten en die is nu voor de nijnen enz. Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Fluf en Tinus Geplaatst: 16 april 2010 Delen Geplaatst: 16 april 2010 Bij Ikea verkopen ze plastic zakjes met een soort "zip sluiting" en als je daar groente in doet, zoveel mogelijk lucht eruit en dan dicht "ritst" houd je alles wel een ruime week goed. Ik maak tegenwoordig zaterdags (na de marktdag waar ik aan het eind van de dag restjes koop voor een zacht prijsje) porties voor de hele week klaar en dat gaat fantastisch. Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Suuzi Geplaatst: 16 april 2010 Delen Geplaatst: 16 april 2010 (aangepast) Ik haal zo veel mogelijk vers, zo'n 3 keer per week. Wanneer je nitraatrijke groente langer bewaart in de ijskast, wordt nitraat omgezet in het minder gezonde nitriet. Voor mensen is dit niet gezond, voor konijnen neem ik het zekere voor het onzekere.Vooral groente uit de kas in de winter is nitraatrijk. In het algemeen gaat het om bijvoorbeeld spinazie, peterselie, andijvie, venkel, paksoi, raapstelen en bleekselderie. Ik geef het met mate en varieer met veel nitraatarme groente.Kortom, ik bewaar de groente in de groentela van de ijskast. Bepaalde groente maximaal een of twee dagen. 16 april 2010 aangepast door Suuzi Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Aanbevolen berichten