Ga naar inhoud

Sanofor voor konijnen?


Ilovebunny's

Aanbevolen berichten

Heeft er iemand ervaring met Sanofor (veendrenkstof) bij konijnen?

Puur natuurlijk veenproduct van meer dan honderd verschillende inhoudsstofrijke planten, bij maag- en darmstoringen, opbouw van de darmflora

Sanofor is een puur natuurproduct dat meer dan duizend jaren geleden uit honderden vitaalstofrijke planten ontstaan is. Sanafor bevat talrijke biologisch actieve stoffen, die dit product uniek maken.

Wetenschappelijk studies hebben bewezen dat Sanofor:

  • bij maag-darmstoornissen zeer effectief is
  • de spijsvertering stimuleert
  • na een worm- of antibioticabehandeling de opbouw van de darmflora ondersteunt
  • onaangename geuren uit de mond - niet veroorzaakt door problemen zoals tandsteen - en sterke en onaangename geur van de huid neutraliseert

Oneindig veel bacteriën regelen de functie in een gezonde maag- darmkanaal. Sanofor activeert en reguleert deze bacteriën. Natuurlijk en zeer voedzaam heeft het een sterke werking en zorgt voor de beste voorwaarden voor een optimaal welzijn. Meer informatie vindt u hier:

Het bijzondere van Sanofor bestaat daaruit, dat de vele waardevolle inhoudstoffen de darmslijmhuid regenereren en de darmbacteriën selecteren.

Vanwege de nu gezondere darm kan het voer optimaal geresorbeerd worden - dus opgenomen worden - en de ontlasting is goed gevormd. De darmmotoriek wordt gestimuleerd. Daarom wordt zelfs bij verstoppingen lichte ontlasting afgegeven en bij diarree de darm gekalmeerd. Ook de vorming van gas en braken zijn met Sanofor verleden tijd.

Aangezien Stimpy nu 3 weken doxicycline krijgt en vanaf zijn geboorte al snot heeft meegekregen (en met 8 weken enrofloxoral 3 dagen) wil ik graag zijn weerstand verbeteren. Hij krijgt al protexin maar dit produkt stond bij Zooplus ook tussen de knaagdierverzorgingsspullen. Ondanks dat hij dagelijks veel verschillende groen krijgt en SS vind ik zijn vacht er dof uit zien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .