Ga naar inhoud

Dirkje is zwaar gewond


Gast

Aanbevolen berichten

Vandaag net Ibi laatste medicijnen gegeven, dus tuurlijk was het hier weer tijd voor een nieuw drama.

Dirkje is vandaag over de ren heen gesprongen bij de grote konijnen. Helaas was Ibi er eerder bij dan ik en ze heeft haar gegrepen. Ik heb dirkje er vrij gauw uit kunnen krijgen, maar ze bloede als een gek. Met doekje op de bloed plek meteen naar de dierenarts gereden. Daar bleek dat ze een wond heeft door haar oorschelp heen. Dat was helaas niet het ergste. Ze ligt helemaal open van achter haar oor tot aan haar andere oor.:( Bij de dierenarts was het bloeden al bijna gestopt, maar het is wel een enorme wond. Ze zijn nu met haar bezig en het wachten duurt erg lang. Zit me helemaal op te vreten hier en ik voel me zo schuldig.

Ik heb wederom jullie duimen nodig nu. duimen jullie mee voor Dirkje?

Ik ben zo bang dat ze het niet overleefd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 87
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Zit hier echt te bibberen nu. Ze gilde het uit. Toen ik bij de DA aankwam zat ik zelf ook helemaal onder het bloed. Ik kan zo slecht tegen dat wachten. De DA wou eerst dat ik morgen zelf zou bellen, maar toen hij mijn gezicht zag besloot hij toch maar om vanavond te bellen, maar ja wanneer ik heb geen idee. Het is nu bijna twee uur geleden dat ik haar achter liet. Hoe langer het duurt, hoe meer ik mezelf gek zit te maken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De DA belde net. Dirkje is weer wakker. Ze had een wond van twee cm in haar oorschelp en een wond achter haar oor, die naar haar andere oor liep van 5 cm.

Ze hebben alles dichtgemaakt en ze is nu aan het bijkomen. Ze heeft zelfs al gegeten. Ik mag haar morgen waarschijnlijk ophalen, ze moet nu vanwege infectiegevaar daar blijven.

Het feit dat ze eet zorgt voor veel opluchting hier.

Dank jullie allen voor het duimen, het ziet er naar uit dat het wederom geholpen heeft.:love:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jeetje wat erg! Super dat het goed is gegaan. Ik hoop dat je nog een beetje kunt slapen. En je moet je niet schuldig voelen hoor, iedereen hier wilt hier het beste voor zijn/haar konijn en jij ook dat weet ik zeker! Ongelukken gebeuren nou eenmaal ;)

Veel succes morgen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .