Spring naar bijdragen

Lauwiejj

Members
 • Aantal bijdragen

  1419
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

10 Goed

Over Lauwiejj

 • Rang
  BB trouwe ziel

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Door het plaatsen van dit bericht heb ik besloten dat ik mijn konijntje toch eigenlijk gewoon niet weg kan doen en haar wil houden.
 2. Hallo allemaal, Wegens het overlijden van haar maatje zit mijn Franse Hangoor dame nu alleen. Ik heb geprobeerd haar te koppelen aan het gecastreerde rammetje dat ik ook nog heb zitten, maar helaas vechten ze elkaar de tent uit. Dus nu zit ik met het dilemma dat ik beiden niet alleen wil laten zitten, maar eigenlijk ook niet de mogelijkheid heb om 4 konijnen te geven wat ze nodig hebben. Nu hoop ik via hier een 5sterrenhuisje voor mijn FH te vinden. Malibu is van maart 2019 dus nog niet zo oud en niet geholpen. (Ze zat nog niet lang bij haar maatje toen hij plotseling ziek werd). Ze is konijngrijs met een wit vlekje op haar neus en een ontzettend lieve dame die gek is op knuffels en erg graag geaaid wordt. Ze is zindelijk (alles wordt braaf in het stro gedaan en niet in de ren) en ze is erg gek op sla en witlof. Ze loopt hier ook wel eens los tussen de honden en katten, daar is ze gewoon vriendelijk tegen. Ze is absoluut niet agressief maar ze onderzoekt dingen wel graag door ze in haar mond te nemen. Naar haar eerste maatje was ze ontzettend lief en binnen een uur waren ze gekoppeld en verliefd (hij was een Vlaamse reus). Het rammetje wat ik heb zitten is een NHD dus misschien matcht ze gewoon beter met grotere rustige konijnen maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Ik zou graag een huisje voor haar vinden waar ze samen met een lief vriendje een grote ren ter beschikking heeft. Groetjes Laura
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .