Ga naar inhoud

Ollie heeft een infectie.....


nathalie b

Aanbevolen berichten

  • Reacties 178
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Als ik Ollie zo ver heb dat ik hem mag aaien gaat hij volledig met zijn hoofd plat op de grond liggen.....lijkt een beetje op een onderdanig hondje zeg maar.Zijn kontje blijft dan in de "ik ga wegrennen" stand.

Het totaal niet spelen en het niet rondhupsen blijf ik wel raar vinden....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Picknicken met worteltjes is geen succes maar...............het zoek de appeltjesspel wel!

We hebben kleine stukjes appel onder de tafel gelegd en een aantal op tafel;bij Ollie ook een innie mini stukje buiten de ren gelegd en die ging hij eerst opeten.Daarna ging hij een beetje zenuwachtig rondjes draaien en rende onder de tafel pakte een stukje en rende hard weer weg.Maarja die andere stukje ruiken ook wel lekker.....dus daar kwam hij weer.Na een paar stukjes rende hij niet meer weg.

Die stukjes waren op maar waar komt die lucht vandaan?

Voorzichtig een stukje van tafel gehaald en aan hem gegeven.....die moest hij dus niet!Heb mijn arm gewoon naar beneden laten hangen en jahoor daar kwam meneer....Hap en hollen!

Je ziet hem twijfelen maar wil het wel.....uiteindelijk heeft hij tussen ons in toch een stukje op durven eten en is daarna even gaan rondhupsen door de kamer.

Volgens mij is hij nu een beetje moe van de inspanning en ligt te slapen in zijn ren;zal niet voor lang zijn en ben benieuwd of Ollie vanavond nog de kamer in komt maar het begin is er.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eet en keuteld goed!

Stiekem is hij weer wat nieuwsschierig maar wel erg voorzichtig.....Probeert zich nu in een te kleine doos te verstoppen maar krijgt zijn kontje er niet in....

We laten hem gewoon ook een beetje zijn gang gaan.

Vrijdag moet Ollie op kontrole komen en hopen we dat we kunnen stoppen met de duplocilline...

aangepast door nathalie b
Link naar reactie
Delen op andere sites

Meneer heeft lekker even buiten gehupst.....alles opnieuw verkennen en onderzoeken.

Volgens mij vond hij het doodeng maar heeft uiteindelijk ook even languit in de tuin gelegen...

Eerlijk gezegd had ik gedacht dat hij buiten helemaal uit zijn pan zou gaan (net als "vroeger") maar dat deed hij dus niet.

Denk ook wel dat het duidelijk is dat Ollie minder ziet maar toch ook niet helemaal blind is.Wel kwam hij een paar keer naar mij toe voor een aai over zijn bol en hupste dan weer een stukje weg....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .