Ga naar inhoud

Sophietje ziek :(


BunnyLover

Aanbevolen berichten

Elk konijn kan dat, het ene konijn doet dat alleen sneller dan het andere konijn, omdat bij de ene konijn de pijngrens een stuk hoger ligt als bij een ander konijn

Zover de da kon zien had Sophie geen stembandjes, dus kan hij geen geluid maken.

en het gaat al iets beter met Sophie hoor! Hij eet en drinkt gelukkig genoeg! hij speelt ook wel weer wat met Abby, maar is nog niet helemaal de oude.....denk dat het wel weer goed komt met hem. Ik ben trouwens ook wel weer een beetje bekomen van de schrik :)

Moest trouwens nog lachen bij de da.......hij was bezig met Sophie te onderzoeken, gaat hij naar zijn oogje kijken zegt ie zo "hij knijpt hem steeds dicht!!!!!!!" hahahahaha Sophie heeft maar 1 oogje haha :) (kon hij natuurlijk ook niet weten)

Link naar reactie
Delen op andere sites

De da kon er niets aan doen hoor! Die kon dat niet weten, ben nu naar een andere geweest e......gezien mijn vorige ervaringen! Vondt het juist goed opgemerkt, hij zag toch echt dat hij zijn oogje dichtkneep en wilde kijken waarom hij dat deed! En dat terwijl hij voor zijn plassertje kwam!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .