Ga naar inhoud

Onze nijn had blaasontsteking, nu is ze er niet meer


Turbonijn

Aanbevolen berichten

Ik had het al eerder gemeld dat ze voor de 4e of 5e keer een blaasontsteking had, maar ik kan de beginpost niet aanpassen van dat topic, daarom nu zo.

Gisteravond vonden we Nijntje ineens dood in haar kooi. Echt akelig om te zien, We vragen het de da die ons zo goed geholpen heeft nog na hoe het precies kon gebeuren, die was er nu niet.

Maar ik denk dat deze blaasontsteking haar teveel was en het haar de das om heeft gedaan. Er lag nu ook ineens veel bloed in haar kooi terwijl dat de laatste dagen juist gestopt was.

Nijntje was ons eerste huisdier en heeft een speciaal plekje in ons hart.

Nog vervelender maakt het dat we volgens weekend op de planning hadden staan om turbo en nijn te koppelen. Deze week zouden we de buitenkooi die groter is naar binnen halen en schoonmaken. Turbo is speciaal voor haar vorige week gecastreerd.

Ze heeft het helaas niet mee mogen maken en daar baal ik van!

Wel gaan we op zoek naar een nieuw vriendinnetje voor Turbo.

Ik weet nog niet of dat er een uit de opvang wordt of een kleintje. Ik moet een klik hebben met het beestje (en Turbo) maar ik ga me er goed in verdiepen voordat ik kies.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er lag veel bloed in de kooi? Van een blaasontsteking? En ze heeft al meerdere keren de diagnose blaasontsteking gekregen?

Zou het niet kunnen dat ze baarmoederproblemen had..?

In ieder geval heel veel sterkte met het verlies van je nijntje, heel naar als je haar zo aantreft...

Sinds kort hebben we een hele goede nieuwe da gevonden met heel veel gespecialiseerde mensen. Dit keer gingen we er ook met nijn heen. Hij heeft het daar helemaal niet over gehad. Ook de vorige da niet. Ze hebben wel de urine elke keer onderzocht en vonden daar echt een infectie en de laatste keer ook veel blaaszand. De vorige da heeft blaaszand nooit onderzocht volgens mij maar ik denk dat ze daar altijd last van heeft gehad en dat het daardoor elke keer terug kwam.

Misschien dat he t de volgende stap was om te onderzoeken voor deze da maar dat zullen we nooit weten.

Dank jullie vor de sterktes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de da gesproken. Nijn is waarschijnlijk gestorven aan een hartstilstand.

Als ze echt door de infectie is gestorven zou ze steeds zieker zijn geworden.

maar dat was helemaal niet. Ze heeft die dag zelfs nog een groot deel van dr wortel op. Waarschijnlijk heeft ze dus niet veel geleden en das wel fijn om te weten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .