Ga naar inhoud

Wisselen van dierenarts??


AnneliesVonk

Aanbevolen berichten

Ik ben nog wat zoekende naar een goede dierenarts en heb hierbij nu al twee geprobeerd. De laatste waar ik was beviel me wel, maar nu wil ik mijn nijn laten castreren en zij zijn echt erg duur! 103 euro voor de castratie van een rammetje.... Nu heb ik net met een andere dierenarts gebeld (waar ik vroeger bij mijn ouders altijd heenging) en zij doen het voor 80 euro inclusief antibiotica en pijnstilling. Dit scheelt aanmerkelijk en deze dierenarts beviel mij altijd wel...

Ik vroeg me af... wisselen jullie vaak van dierenarts en kijken jullie waar het het goedkoopst is? Mijn Joris staat nu al bij twee dierenartsen ingeschreven en dus straks waarschijnlijk bij 3... :whistle2:

Is dit raar of zijn er meer mensen die dit doen? Ik kan me voorstellen dat als je eenmaal een goeie hebt gevonden, deze aanhoudt natuurlijk!

Link naar reactie
Delen op andere sites

tja ik ga inderdaad voor degene die ik het beste vind, maar ik doe zeker wel aan "shoppen". dus als ik een nieuwe DA nodig heb, dan ga ik rondkijken welke het beste staat aangeschreven, en dan met name voor de nijnen. ik heb ook nog twee katten, maar bijna alle DA's hebben daar wel verstand van, dat luistert niet zo nauw.

maar als ik dan eenmaal een DA gevonden heb die konijnkundig is EN waar ik me ook goed bij voel, dan blijf ik wel, zelfs als die duurder is dan een ander. als je verschillende DA's hebt, dan weten zij niet de volledige geschiedenis van je dier, en dan kan soms lastig zijn denk ik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben eerst naar de da in cuijk gegaan. Deze was wel okee.. maar ze konden hummer niet castreren toen hij pas 14 weken was. Daarom ben ik een andere gaan zoeken. Kwam toen eentje tegen in dukenburg en hoe hun met de konijnen en met ons omgaan is top! Daarom blijf ik nu bij hun. Denk ook gewoon wat voor gevoel je bij een da hebt, en inderdaad speelt geld vast een rol.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De dierenarts die mijn ouders bezoeken met de hond zegt gespecialiseerd te zijn in konijnen ( honden en katten ) maar heeft betreft wormpjes bij konijnen al een behoorlijke flater geslagen. De castratie vijn mijn voester zou me daar ook 183 euro gekost hebben, plus de narcose die per kilo ook nog eens aangerekent zou worden. Hij is prima in de omgang met onze hond, maar mijn konijnen breng ik liever naar de dierenarts die ook hier op deze site aangeschreven staat. Overigens heb ik daar 82,50 betaald voor de castratie. Maar de nazorg was erg goed en ga er ook nog steeds met een goed gevoel heen.

Switchen doe ik liever niet meer..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sinds ik verhuisd ben moest ik natuurlijk ook een andere dierenarts!

Hier hebben ze vna die inentingsdagen waar ik toen heen geweest ben met geert, hij stond daar dus ingeschreven.

Ben daar nog keer langs geweest voor controle en nagelsknippen...

was niet echt onder de indruk en heb hem ook niet echt getest.

Toen geert 2 weken geleden opeens ziek werd en we zaterdagavond om 9 uur een arts nodig hadden nam deze (ook voor spoedgevallen) niet op..

werden doorverwezen naar een andere arts, maar zij wist neit dat ze zaken deden met deze dierenkliniek....:grrrrrr: (daar was ik dus klaar mee)

Kwam toen op deze of via een andere site terecht bij een arts hier in de buurt. kundig vriendelijk, goed voor het konijn...

beetje prijzig! maar ga liever daarheen!:mdr:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .