Ga naar inhoud

Kontje schoonmaken


Petra :-)

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

wij hebben sinds 3 maanden een konijntje en bij haar zit ook een keutel vast. Alleen als we proberen te kijken waar hij vastzit of weg willen halen, wordt ze wat aggressief. Ze is nog nooit agressief geweet. Hoe moeten we dit aanpakken? Schoonmaken met water gaat waarschijnlijk niet echt lukken. Het is voor ons ons eerste huisdier, dus zijn nog in de leer. Alle tips zijn welkom.

Bedankt. Groetjes, Petra :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Petra, ik heb je berichtje even verplaatst naar een eigen topic. ;)

Als het echt maar één keutel is, gewoon een normale, zou ik er verder niet veel aan doen. Is het een zachte keutel en komt het vaker voor, zou je kunnen proberen met tweeën het konje van je konijntje schoon te maken. Als de ene het konijn vasthoudt, kan de ander met een doekje de keutels wegvegen.

Daarnaast is het belangrijk dat (als het dus werkelijk zachte keutels zijn) de voeding goed in de gaten gehouden wordt. Sowieso moet een konijn altijd hooi tot zijn of haar beschikking hebben. De ontlasting wil ook nog wel eens zachter worden als je net een nieuwe groentensoort geprobeerd hebt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .