Ga naar inhoud

Plant : Euonymus


webwiper

Aanbevolen berichten

We hebben dit sinds kort staan en ze zijn er verzot op. Het is echter geen voer maar zou een hegje moeten worden :grrrrrr:

Aangezien ze er zo van weg zijn toch nog maar eens opgezocht, blijkt dat er een gif inzit dat echter geen kwaad kan voor geiten of konijnen.

Zijn er mensen die deze plant ook staan hebben ?

Het is deze :

http://www.google.be/imgres?imgurl=http://www.magnoliagardensnursery.com/productdescrip/pictures300/Euonymus_SilverK300.jpg&imgrefurl=http://www.magnoliagardensnursery.com/productdescrip/Euonymus_Chollipo.html&h=299&w=299&sz=48&tbnid=U-vr8FVwVwq7YM::&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Deuonymus&hl=nl&usg=__ecFJnFiVtbbL-EmRCnCPhwBq9jA=&ei=PdjkSZyOE4Ov-Qaj9viPCQ&sa=X&oi=image_result&resnum=5&ct=image

Link naar reactie
Delen op andere sites

als bloemist heb ik ooit moeten leren dat deze plant giftig is, maar dat zit hem vooral in de bast en niet in het blad. bovendien zijn de soorten die je op internet vindt, kardinaalsmuts genoemd, de wilde variant met roze bessen eraan. de doorgekweekte is dus niet zo zeer giftig, maar de bast dus wel. maar dat laten ze hoogstwaarschijnlijk uit zichzelf wel staan :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .