Ga naar inhoud

foto verwijderde olifantstandjes


Mirrin&Catootje

Aanbevolen berichten

Heb eindelijk een foto van de tandjes gemaakt die afgelopen vrijdag verwijderd zijn bij Catootje.

Zoals jullie zien zijn het 4 grote en 1 hele smalle. Die smalle had er sowieso niet horen zitten...

Het gaat echt goed met Catootje.:party: Ze rent vrolijk door de ren en het hok en eet echt weer als een bootwerker. Behalve vanmiddag...hihi ik had de voederbal gevuld met wortelloof en peterselie en als een gek ging ze er op af. Maar Willow en Mirrin konden natuurlijk veel sneller eten dan Catootje nu zonder tandjes. Ze was echt ruzie aan eht maken met de voederbal en een takje peterselie.

Ondanks dat het geworstel met de peterselie er wel grappig uit zag, heb ik haar toch maar een paar takjes op een schaaltje gelegt zodat ze dat in alle rust kon eten.

post-2902-13922876232158_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wij hadden gister ook een konijn op de praktijk waarvan de tandjes al een hele tijd geleden getrokken zijn. Maar dat konijn had nog 1 stifttandje in zijn bovenkaak. Die hebben we dus nog verwijderd.

Het kan best zijn dat die stifttand die je niet hebt meegekregen af is gebroken of iets dergelijks. Dan groeit hij over een tijdje weer terug.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .