Ga naar inhoud

HELP Vosje is verlamd


maria

Aanbevolen berichten

  • Reacties 52
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hoi Maria,

Ik leed nu het verhaal van vosje pas, wat naar zeg! Gelukkig gaat het alweer stukken beter met hem! Ik heb ook zoiets meegemaakt met Lucky, het konijntje dat nu bij mijn ouders woont. Lucky was 1 jaar toen ze tijdens het nagels knippen uit de handen van mijn oom sprong en op haar rugje op de grond viel. Ze kon toen allebei haar achterpootjes niet meer bewegen en liet haar plas gewoon lopen. Volgens de DA had ze een zwelling in haar rugje door de val die de zenuwen afknelde. Lucky moest toen 4 weken in een afgeschermd stuk van haar kooi blijven zodat ze niet al teveel kon bewegen. Na die 4 weken moesten we terug komen en als het niet beter ging dan zou ze ingeslapen worden. Gelukkig ging het snel steeds beter met haar en kon ze snel haar voetjes weer bewegen. Bij de DA was het ook goed want de zwelling was weg uit haar rugje. Nog steeds sleept ze een beetje met een van haar achterpootjes, deze zal nooit meer helemaal goed komen maar ook met haar 3 goede pootjes springt en rent ze de hele kamer door. Inmiddels is ze alweer 5 jaar.

Met Vosje komt het dus vast ook helemaal goed! Gelukkig gaat het al een stuk beter en hopelijk is hij gauw weer helemaal de oude!!! Succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Heleen,

Zo als het het nu voorstaat met vosje denk ik ook dat het helemaal goed komt. Ik zag vanmiddag, wat hij normaal ook nooit deed dat hij zijn plas achter bij ons op de vlonder liet lopen. Maar goed hij is nog herstellende en dan mag dat ook. Maar hij is altijd erg zindelijk geweest en deed alles in zijn toilet. We hebben hem vanmiddag eventjes zijn pootjes laten streken, het is anders zo zielig de hele dag op een beperkte ruimte, maar nu zit hij wel in de hok. We zij al blij dat hij weer kan hupsen, want je hoort id hele andere verhalen. Onze DA zei donderdag ook dat als er vrijdag geen verbetering in zat dat hij beter ingeslapen kon worden. Maar ben blij dat het niet zo ver is gekomen, weet ook niet of ik dat zou kunnen. Maar een konijn is geen konijn als hij niet lekker kan springen en hupsen.

Gelukkig is het bij jou ook goed gekomen met lucky. Het gebeurt veel vaker bij konijnen hoorde ik. Ik was helemaal versteld ervan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .