Ga naar inhoud

konijn en hondenvoer...


tijgertje

Aanbevolen berichten

Echt kwaad kan het niet, maar blijf hem wel eventjes in de gaten houden.. In hondenbrokken zitten veels te veel eiwitten (en al helemáál wanneer het om een konijn gaat) Deze kunnen vervelende priolen uitoefenen op de konijnendarmpjes.

Link naar reactie
Delen op andere sites

was trouwens ligt verteerbare lam en rijst was speciaal voor foofer omdat hij gevoelige darmen had ...

Dit zijn meestal vette, eiwitrijke brokken... Dus houdt het eventjes in de gaten.. en het kan geen kwaad hoor verder, maar konijnendarmpjes zijn niet de allersterksten, dus belangrijk dat je haar in het oog houdt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een keer incidenteel een hondenbrokje eten kan geen kwaad zolang hij er maar geen gewoonte van maakt.

De meeste hondenbrokken bevatten wel meer dan normaal konijnenvoer aan eiwitten, maar afhankelijk van het soort brok niet schokkende hoeveelheden meer.

Je konijn zal er misschien wat actiever van worden.

Lams en rijst brokken is nog niet eens de slechste brok voor hem om te eten.

Bebbels ik denk dat je eens goed op de verpakkingen moet gaan kijken wat lams en rijst brok precies inhoud en eens moet gaan vergelijken met konijnenvoer, dan zul je zien dat er lang niet zoveel verschil in zit als jij denkt.

Natuurlijk is hondenbrok van andere stoffen gemaakt dan konijnenvoer, beide dieren hebben tenslotte andere behoeftes, maar als je naar de uiteindelijke voedingswaardes kijkt wijken ze afhankelijk van het soort brok nog niet eens zo heel veel van elkaar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .