Ga naar inhoud

Jeff eet deze ochtend niet


PeterV

Aanbevolen berichten

Jeff is terug thuis. :bunny3:

Het goede nieuws is dat hij goed reageert na de ingreep. Hij heeft antibiotica en pijnstiller gehad. Als hij tegen morgenmiddag nog niet goed eet moet hij eventjes terug voor nog wat pijnstillers te krijgen.

Het minder goede nieuws is dat volgens de DA hij grote scherpe punten aan verschillende tanden had en hij het na verloop van tijd opnieuw gaat krijgen...

Hij moet wel nog een paar uurtjes binnen in de reiskoffer blijven zitten tot hij goed wakker is en dan kan hij hopelijk zonder problemen terug bij zijn dames gezet worden!

post-2225-13922876045958_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 66
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Arme Jef....

Ja, helaas komen haken vaak terug...tenzij hij een compleet verkeerde voeding kreeg vroeger, bv geen hooi at en je het nu flikt van hem dat te leren. Mogelijk slijt hij dan vanaf nu zijn tanden toch af...

Peter, voel af en toe eens aan zijn oren. Konijnen zijn gevoelig voor ondertemperatuur na een narcose. Als ze kouder voelen, een warm kruikje maken. Of je kan hem gewoon een kruikje geven en kijken of hij er tegenaan gaat liggen.

Hopelijk gaat hij ook snel weer eten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hij is volop hooi aan het eten en z'n peterselie is ook al naar binnen! Toen ik daarstraks het deurtje van de reiskoffer openmaakte om wat verse hooi te geven kwam hij al eens naar buiten kijken. Dus hij is terug aan het bekomen! Ik ben zo blij als een kind dat naar de kermis mag! :bunny3:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Intussen heeft Jeff ook al selder en witloof gegeten. Hij is goed wakker en staat momenteel met zn reiskoffer in de keuken. Het deurtje staat open. Hij is al 1 keer er uit geweest en direct terug in z'n reiskoffer gelopen. Van zodra hij goed in de keuken rondloopt zou ik willen proberen om hem terug in de buitenren te zetten. Ik ga straks ook wat extra stro in het nachthok doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jeff zit terug in de ren bij z'n 2 liefjes! Hij werd direct onthaald op een uitgebreide likbeurt!! Jeff is ook volop aan het eten! Het moet voor hem een echte ontlasting zijn dat die haken uit z'n mond zijn!

Iedereen hartelijk bedankt voor de goede tips en de steun hoor!!!:bow:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Goed dat je zo snel gereageerd hebt, vooral omdat je op vakantie gaat.

Hoop voor Jef dat de haken lang wegblijven.

Hier wisselt het nogal, soms om de 3 maanden al, maar er zit ook wel eens een half jaar tussen.

Als je het vaker mee gaat maken (sorry, maar dat zit er dik in) leer je het snel genoeg herkennen, en weet je of het weer zo ver is.

Fijne vakantie trouwens nog!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .