Ga naar inhoud

na koppelen blijven rijden en sproeien


fanta

Aanbevolen berichten

Hoi,

ik heben een vraagje. Wij hebben 2 konijnen. 1 gekocht en de ander door iemand gedumpt en door ons opgenome. Mannetje is tijdje geleden gecastreerd en zitten nu samen in een hok. Ze zitten nu al 3 weken samen en het vrouwtje rijdt op het mannetje, dat op zich is niet schokkend(dominantie). Maar nu 3 weken verder bijft zijn dat vaak doen en ze sproeit blijkbaar daarbij, aangezien wij, als ze los lopen vlekken. En het begint af en toe erdoor te ruiken. Is dit normaal?

dank.

Link naar reactie
Delen op andere sites

het is zeker een vrouwtje, toen wij haar vonden zijn we naar de dierenarts geweest om haar na te laten kijken, weet nooit konijn in een tuin aan de rand van het bos. De arts heeft zei dat het een vrouwtje is. Overigens wil het mannetje bij ons ook weleens op het vrouwtje rijden.

ze hebben het perfect samen enkel aangezien ze binnen zitten wil het nogal soms ruiken en ook vlekken achterlaten. dus vroeg me af of dat op den duur stopte :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .