Ga naar inhoud

Heeft een konijn wentijd nodig in een nieuw hok?


Aanbevolen berichten

We hebben inderdaad gekozen voor tegels ingraven, zodat ze vooral zachte ondergrond hebben. De ruimte tussen de tegels is inderdaad bedoeld voor afwatering. De ruimte ertussen wisselt, maar is meestal enkele centimeters, daar gaan ze niet tussen passen. Komende week gaan we ook nog de verplaatsbare ren afmaken (ongeveer 1x1 meter), waar ze naartoe kunnen met een flexibele buis. Nu hebben ze vrijwel geen gras om te grazen, dat kan dan daar wel. De onderkant van de ren willen we dichtmaken met gaas met grove mazen, zodat ze daar niet kunnen graven, maar wel eten. 

 

Ze zitten nu dus 2 dagen in de ren en lijken heel vrolijk en druk. Omdat we ze nu niet meer hoeven op te pakken, lijken ze ook een stuk meer ontspannen, komen gezellig naar ons toe en laten zich goed aaien. Heel fijn! Ook lijken ze nu redelijk goed hooi te eten, iets wat ze de eerste keer in het grote verblijf niet deden. 

 

We gaan het dichtmaken van de bovenkant in overweging nemen. Dank voor de tip!  

  • Vind ik leuk 4
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .