Ga naar inhoud

Flappieenroos

Members
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Flappieenroos's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Hey hey! We hebben de dierenarts gebeld en zijn daar heen gegaan maar die kon niks vinden. Toen we weer thuis waren hadden we even de hele tuin voor hun open gezet en Roos en Flappie en weer samen door de tuin gerend en lekker gek gedaan. Ook heeft flappie weer gegeten! Maar ik snap nog steeds niet hoe dat plastic daar kwam en waarom Flappie niet at..
  2. Hey hoi! Laatst lag er plastic van een stro zak in het hok. Ik weet niet zeker of mijn konijn Flappie t heeft opgegeten maar daarom dit topic. Vanochtend toen ik m’n konijnen eten ging geven lach Flappie op de grond en wou niet eten toen ik het gaf. Even later toen ik naar me oma ging ging me zus ff met de konijnen door de tuin heen lopen enzo maar toen zag ze dus het plastic. Flappie lag nog steeds op de grond en m’n zus zeg dat z iets hoorde borrelen. Ik weet niet zeker of hij nu plastic op heeft. ( t plastic lag dr in de avond daar voor nog niet en in de ochtend ook niet dus het moet er in zijn gewaaid?) als t zo is dat mijn konijn plastic op heeft wat moet ik dan doen en als t niet zo is wat moet ik doen want hij eet niet!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .