Ga naar inhoud

LoraIsa

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

LoraIsa's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Alles is goed gekomen, niets is gebroken ze heeft alleen medicijnen tegen de pijn gekregen.
  2. Ik heb gebeld naar de dierenarts en ze hebben voor mij morgen een plekje vrij gemaakt, dat is tenminste iets eerder dan over 2 dagen. Vroeger dan dat kon niet want het is geen spoedgeval aangezien ze nog heel blij rond huppelt. (Hoop ik) Zou ik haar loopruimte verminderen? Zodat ze haar poot eventueel niet kan overbelasten?
  3. Mijn konijn van 9 weken oud lieten wij door de woonkamer heen lopen, alleen toen wij gingen eten en schoof ik perongeluk de stoel naar achter kwam de poot van de stoel op haar achterpoot. Ze loopt nu al 2 dagen mank met haar achterpoot, ze leunt er niet volledig op maar staat wel nog op haar achterpoten af en toe. Wanneer ze loopt trekt ze die poot nu altijd op. Ik heb geprobeerd haar pootje aan te raken alleen dan trekt ze het snel weer terug. Ik ga met haar zo snel mogelijk naar de dierenarts maar de eerstvolgende dag dat we daar heen kunnen is over 2 dagen. Dus wil ik eigenlijk weten of het gebroken of gekneusd is en wat ik in de tussentijd het beste kan doen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .