Ga naar inhoud

YanaR28

Members
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

YanaR28's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. @Lappie2 @Evee Goede tip maar al vaak geprobeerd. Ook veel tunnels en matten buiten de kooi gelegd en dan komt hij soms even kijken maar that's it. Echt jammer. Ik probeer het altijd zo comfortabel mogelijk te maken voor ze buiten de kooi maar hij wilt toch altijd de kooi weer in. En het is ook niet zo dat hij bang voor ons is.
  2. @Evee Goede vragen! Ze hebben een groot verblijf. Daar hebben we speciaal een tapijtje voor konijnen waar ze dol op zijn. Ook is er genoeg te spelen en hebben ze houten huizen waar ze op en onder kunnen zitten voor beschutting. Mijn konijnen zijn dol op elkaar, als ze buiten de kooi zijn samen zie je ze alleen maar spelen en samen liggen knuffelen. de uitstap van de kooi is veilig. Mijn konijn zit daar ook regelmatig op, dus ik denk niet dat hij daarvoor bang is. We hebben wel een gladde vloer maar 2 meter verderop ligt een super groot tapijt waar ze vaker op gaan rennen en liggen. Ook staat de achterdeur vaak open waar ze vrij naar buiten mogen. Helaas pakt het mannetje deze kans eigenlijk nooit. Hij gaat vrij weinig de kooi uit en beweegt daardoor wat minder. Hij gaat ook NOOIT uit zichzelf naar de achtertuin en het meisje gaat zo vaak mogelijk haha. Zodra ik het mannetje buiten zet, vind hij het wel heel leuk. Best gek dus
  3. @To van de Veluwe al vaker geprobeerd. Soms gaat hij even kijken en neemt een hapje maar al snel gaat hij weer terug de kooi in. Terwijl het meisje wel bij hem is buiten de kooi
  4. Hoi! ik heb nu ongeveer een jaartje 2 nieuwe konijntjes. Ze zijn sinds hun geboorte gekoppeld en zijn echt goede vriendjes. Het meisje gaat altijd op pad en blijft hier liefst zo lang mogelijk buiten, terwijl het mannetje niet heel actief is en nauwelijks uit de kooi komt sinds kleins of aan. (Ons hok staat binnen en is altijd open) Waar kan dit aan liggen? Ik hoor graag van jullie!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .