Ga naar inhoud

Nikharriz

Members
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Nikharriz's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Dankjewel voor alle reacties! Er zit niks anders op dan deze uit te breiden in de breedte!
  2. Ik rekende met m2 ook het nachthok omdat dat verhoogt is. Ik lees hier dat je dat niet kan doen. Maar voor mij belangrijk is dan de 0,6m2 is dat echt te klein als standaard verblijf want ik woon op een boerderij en ze kunnen soms gewoon vrij rondhuppelen als we erbij zijn?
  3. De ren is met een dak en is 360cm bij 90cm. nachthok is 1m2 op een verhoging. Ik dacht dat ik zou wel uit zou komen namelijk.
  4. Maar betekend dit dan dat dit echt niet kan? dat zou wel heel erg balen zijn…
  5. Vervelend dat de link niet werkt. Een screenshot is geen probleem maar weet niet hoe dit up te loaden. Ik had de 4m2 aangehouden maar nu lees ik dat het nachthok niet meegerekend mag worden. Dan zit ik op 3,4m2 ik heb bewust een grote gekocht omdat ik al die kleine hokjes zo zielig vind. Ik woon verder op een boerderij dus ze zullen vaak ook wel los kunnen maar ik wilde een goede basis bieden vandaar dat ik deze keuze hebt gemaakt terwijl ik het wel veel geld vind. De afmeting is 363x90 en 150hoog
  6. Goedemorgen, ik vroeg mij af op deze ren met nachthok wel goed genoeg is voor 2 dwergkonijnen. Ik lees namelijk op deze site weer informatie die mij aan het twijfelen brengt. Dit terwijl ik er een flink bedrag voor betaal. Wie kan mij informeren hierover? alvast bedankt benieuwd om jullie reacties te lezen Foto van hok
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .