Ga naar inhoud

Lily

Members
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Lily's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Bedankt voor de tips! ik had mij veel ingelezen maar dat jong koppelen vaak mis gaat ivm hormonen en het ontwikkelen van een eigen persoonlijkheid had ik over het hoofd gezien! ik wil het toch niet meteen opgeven dus heb ik ze nu al een paar weken totaal uit elkaar gehaald dat de elkaar niet kunnen zien en ruiken en dan probeer ik nogmaals langzaam aan te herkoppelen, en duimen dat ze elkaar hebben gemist want ze zijn zo zielig zo alleen 😢🤞🏻
  2. Hallo, ik had heel graag wat advies, ik heb een blauwe gecastreerde ram van 14 weken en een on gesteriliseerde witte voedster van 12 weken, het was niet direct liefde op eerste gezicht, ze hebben een keer gevochten tijdens de koppeling zonder bloed vloei (de ram kroop bovenop haar en uiteindelijk pikte ze het niet meer) toen heb ik ze even uit elkaar gehaald en de ram is gecastreerd, de dag erna weer begonnen met de koppeling (op advies van de dierenarts mochten ze na de castratie meteen bij elkaar, de voedster was toen nog niet geslachtsrijp) en na 2 dagen reed de ram niet meer en de voedster heeft tot op vandaag nooit op de ram gereden, de ram probeert altijd een wasbeurt af te dwingen maar dat deed ze nooit, alsof ze geen interesse had, ik zag de ram de voedster wel af en toe kort op haar hoofdje wassen maar andersom nooit, ik heb heel langzaam aan gekoppeld en na 2 weken ging het perfect en heb ik de binnen ren waar de ram in zat helemaal schoongemaakt voor de geur en konden ze samen, ze waren altijd samen en sliepen tegen elkaar etc, de ren is 1.80 cm x 60cm en als we thuis zijn mogen ze door het huis rennen, gister ochtend lag de ren vol wit haar, een konijn aan één kant en de ander aan de andere kant, de voedster had wat (lichte) bijtwondjes met name aan de oortjes en rug, ik denk ik geef ze eten maar zodra ze naast elkaar waren begonnen ze opnieuw te vechten en heb ik ze uit elkaar gehaald en de voedster weer in de andere kooi gezet maar wel naast de ren, als de ram los was probeerde hij de voedster door de spijlen aan te vallen! ik heb ze een paar uur later op neutraal terrein gezet met wat te eten, en de ram gromde wel maar viel niet aan, de voedster rende soms een rondje om hem heen maar verder geeft ze hem eigenlijk geen aandacht, de ram leek de voedster even het hoofd te wassen en duwde zijn hoofd weer onder haar maar ze reageert er niet op, soms heb ik ze even moeten afleiden want de spanning leek weer toe te nemen en daarna heb ik ze weer in hun ren/kooi gezet, vandaag wilde ik weer opnieuw proberen maar na nog geen minuut vlogen ze elkaar weer aan en vlogen (altijd wit) haar in het rond en volgens mij had zij hem vast maar kan niks vinden bij hem, Nu is mijn vraag, zou het probleem haar hormonen zijn? En na sterilisatie kan het beter worden of is de relatie al gedoemd omdat er bloed heeft gevloeid? Misschien mogen ze elkaar toch niet, maar vind het raar dat ze toch een maand vrienden waren? Alvast bedankt voor de info!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .