Ga naar inhoud

Camille vdf

Members
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Camille vdf

  1. Ok! Zal ik doen dankjewel! We proberen dit weekend te gaan.
  2. Hey! Mijn konijn heeft de laatste tijd een vrij nat oog, rond het oog is het vaak helemaal nat. Rood staat het oog niet echt maar wat is dit? Moet ik ermee naar de dierenarts? Of is dit gewoon normaal?
  3. Zou het misschien van de stress kunnen zijn want meestal zie ik het meer als we zijn medicijn moeten geven.
  4. Hoi! Mijn konijntje heeft net een blaasontsteking gehad en is nu al helemaal beter, maar nu zie ik opeens dat hij een klein wit vliesje op zijn ooglid heeft (in de hoek) ik vind het niet meteen op internet maar is dit normaal?
  5. Dus je zegt dat de voeding niet voor konijnen dient? Het komt toch van een bekende dierenwinkel voor konijnen? ik zal eerst eens naar de dierenarts gaan voor een controle en dan zien wat ik doe (; toch al heel erg bedankt!!!🤩
  6. Ik geef elke dag 2 handjes korrels (een mengeling van de Tom en co) en in de avond 4 snoepjes ook van de top en co. Ook geeft ik groenten zoals: halve wortel, soms sla, peterselie,… er kunnen geen dieren op het terras komen want het is overdekt. De keutels lijken op blinde darm keutels want ze hangen in een trosje aan elkaar. Als ik hem opneem dan zie ik soms dat zijn poep een beetje vuil is door de kak. de rest van de keutels zien er echt nog best normaal uit. Bedankt trouwens om al te antwoorden! ( :
  7. Hey! Ik ben hier nieuw en ik heb een vraagje, mijn konijn at vroeger veel hooi maar nu al een paar jaar niet meer maar de laatste maanden merk ik dat ze soms wel een wat nattere kak heeft, op internet zeggen ze dat dit komt doordat hij geen hooi eet. Is dat zo? Moet ik haar hooi laten eten? Zo ja hoe? (Ze woont op een heel groot terras en kan dus geen ziektes krijgen en gaat dus ook nooit naar de dierenarts is dit nodig op dit moment?)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .