Ga naar inhoud

Mvdwanimal1980

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Mvdwanimal1980's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. We hebben toch besloten om niet voor konijnen te kiezen, omdat we liever de dieren binnen willen houden. Voor konijnen hebben we eigenlijk te weinig ruimte binnen (misschien wel de minimale maten, maar dat vind ik te weinig....), maar we hebben wel voldoende ruimte voor 2 cavia's. 😉
  2. Ik zit in de Creuse, midden Frankrijk, een koeler deel in Frankrijk. Hier heb je echt 4 seizoenen. Veel mensen uit het zuiden komen tegenwoordig vaak juist naar de Creuse vanwege de koelte. 🙂
  3. Dingen waar ik tegenaan loop: We denken aan Angora konijnen. Er wordt over het algemeen aangeraden deze binnen te houden of buiten overdekt. Toch zie ik vaak fokkers (ik woon in Frankrijk) die deze konijnen gewoon in een niet overdekte buitenren houden. Nu heb ik ook deze ren gezien (zie link) en misschien is dat ook een goede optie. Met tegels erin. https://www.cdiscount.com/animalerie/ferme-basse-cour/fdit-poulailler-d-exterieur-3x2x2-m-acier-galvanis/f-1620901-fdi7406559824389.html?idOffre=2641398966 Ook zou ik graag willen weten wat ik het beste kan doen. Kan ik het beste eerst een ram nemen, deze laten castreren en er vervolgens een voedster bij zetten of zou ik 2 rammen tegelijk kunnen laten castreren en deze bij elkaar kunnen houden?
  4. Ik twijfel nu toch wel of we de Angora konijntjes die we willen gaan houden wel binnen moeten gaan houden. Buiten is er veel meer beschikbare ruimte. Nu weet ik dat sommige mensen (deels) tegels leggen in een buitenren, maar zouden houten vlondertegels ook een optie kunnen zijn? Dat is in de winter wat warmer dan tegels. Alleen zitten daar natuurlijk wel kiertjes in en daar twijfel ik dus over.
  5. Wij denken erover om 2 dwergkonijntjes binnen te gaan houden, mits dit mogelijk is, qua ruimte. Anders willen we ze buiten houden, maar ik denk dat binnen wel erg gezellig is. 😄 Hoeveel binnenruimte hebben jullie in gebruik voor 2 dwergkonijntjes?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .