Ga naar inhoud

FluffyenStormy

Members
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

FluffyenStormy's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Dank voor je antwoord! Ik hou haar zeker in de gaten en bij tekenen van pijn zal ik contact opnemen met de dierenarts! Voor nu ga ik er vanuit dat het idd een schijnzwangerschap is.
  2. Hallo, ik heb even jullie advies nodig. Sinds begin september (toen circa 8 weken oud) hebben wij een koppel konijnen (broer en zus), geslachten zijn destijds door de dierenarts bevestigd. We hebben ze tijdig apart gezet om een nestje te voorkomen. De castratie van Stormy (ram) was 8 december, helaas is het Fluffy gelukt om op 6 december bij Stormy te komen. We weten niet precies hoe lang ze bij hem heeft gezeten, maar zal maximaal een half uur zijn (ik weet, dit is tijd genoeg). na de castratie zijn ze nog 3 weken gescheiden (100% zeker niet bij elkaar geweest) en 29 december hebben we ze weer samen gezet (nu 2 weken geleden). Die 3 weken heb ik van dit forum/website. De eerste dagen heeft Stormy veel geprobeerd te rijden, dit heb ik laten gaan, want Stormy is toch niet meer vruchtbaar. Inmiddels doet hij dat niet meer. Echter zie ik nu dat Fluffy constant aan het trekken is met hooi en stro en dit in haar bek verzameld en naar boven brengt en hier een ‘nest’ (weet niet hoe dat eruit ziet bij konijnen) van maakt. mocht ze zwanger zijn van die ene ontsnappingspoging van 6 december, dan zou ze al bevallen moeten zijn toch? Want dat is nu 36 dagen geleden. Kan het zijn dat ze schijnzwanger is of is er toch nog een kleine kans dat Stormy toch nog vruchtbaar was? wat is jullie advies/mening?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .