Ga naar inhoud

NathalieB1990

Members
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

NathalieB1990's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. De dierenarts heeft hem uitgebreid gevoeld, alles lijkt intact. Foto's maken raadde ze niet aan. Gezien de staat van zijn verlamming al. Als er ergens een zwelling zit zou dexamethason deze ook beter moeten maken. Ik wil dit Ted geen maand aan doen, het is normaal een heel lief beestje maar op het moment gromt hij steeds, dus hij zit écht niet lekker in z'n vel. Een heel lam achterlijf een maand lang mee moeten slepen, en meerdere keren per dag gedwongen laten plassen vind ik geen konijnwaardig bestaan helaas.. morgen het laatste overleg, maar ik zie het somber in.. de pijnprikkel in z'n achterpoten lijken nu ook verdwenen
  2. Even een vraag hier.. 1 van de konijnen van mijn dochter lag vrijdag ineens verlamd in zijn hok, deed helemaal niets meer(bleek ook onderkoeld) Het gaat hier om Teddy, een gecastreerde ram van 3,5 jaar en ongeveer anderhalve kilo Direct naar de dierenarts geweest, en deze vermoed óf een scheurtje in z'n ruggenwervels, of waarschijnlijk dus Cuniculi. Voor vrijdag was er niets aan de hand, nu vandaag dag 3 spuit met een prednison achtig goedje, de naam even kwijt, en 2 maal daags panacur. Zijn hele achterhand is verlamd, ook geen enkele reflex meer. Pijnprikkels zijn minimaal aanwezig. Plassen lijkt hij niet meer zelf te kunnen, tenzij z'n blaas zo vol zit dat hij automatisch leeg loopt als je hem pakt. Poepen kan hij wel, dit kan ik elk uur uit z'n vacht pulken. Ik heb me helemaal suf gezocht, maar kan weinig vinden over de slagingskans van herstel.. Bij de kliniek willen ze hem tot maandag of dinsdag de tijd geven om ook maar iets van verbetering te zien, anders blijft het lijden te erg. Hij eet en drinkt heel veel, maar het is altijd al een vreterd geweest.. Zijn er hier mensen die een positief verhaal hebben?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .