Ga naar inhoud

MiloLuna

Members
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Provincie
    Zeeland
  • Namen van de konijnen:
    Milo en Luna
  • Huisdieren
    Konijnen en honden

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

MiloLuna's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. MiloLuna

    Rijden

    @Lienappelsien Dankjewel! Dat van het territorium wisselen wist ik nog niet. Het is de ene dag meer dan de andere dag. Ik geef haar af en toe een zetje er vanaf. Misschien moet ik het gewoon laten gebeuren? Of ze alleen tot de ren beperken? Ik vind het zo gek, want in de ren zijn ze echt een 'verliefd stelletje'.
  2. MiloLuna

    Rijden

    Hoi allemaal, Ik ben nieuw op dit forum. Misschien is hier al een topic van, maar ik kom hem zo snel niet vinden. Vandaag zijn mijn twee nijntjes allebei 1 jaar geworden! Ik heb twee Franse Hangoren, een ram en een voedster (allebei gecastreerd). Ze zitten buiten en hebben een hok met daaraan vast een overdekte ren van ong. 4 meter lang. Om af en toe extra ruimte te geven krijgen zet ik één keer op een dag de deurtjes open en mogen zij vrij uitlopen. In die tijd ben ik dan het hok aan het schoonmaken etc. Ongeveer een half jaar geleden begon mijn voedster te rijden op de ram, wanneer zij vrij uit mochten lopen. Op advies van de dierenarts en de fokker heb ik toen besloten om haar te castreren. Het rijden was sindsdien over. Sinds deze week rijdt mijn voedster weer op de ram. Mijn ram laat het in principe allemaal gebeuren en duikt een beetje in elkaar. Binnen de ren gebeurt dit niet en liggen ze samen en wassen ze elkaar. Is dit omdat ze buiten de ren de rangorde willen bepalen? Is het normaal gedrag? Misschien maak ik me te veel zorgen 😉
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .