Ga naar inhoud

simongek

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door simongek

  1. Geen probleem. Ga zo weer dwangvoer geven en zijn medicatie. Hij lijkt iets minder wankel als de andere dagen. Zijn oren staan ook weer gelijk. Dinsdag voor 3e prik heen. Da was wel tevreden over hoe hij eruit zag. Zat ook weer meer vechtlust in toen hij hem wou bekijken.
  2. Ik had geen meldingen gehad dus vandaar dat ik niet reageerde
  3. Ik ben vrijdags weer terug geweest voor een ab kuur. Ik moet zondag en dinsdag nog een keer. Da blijft bij middenoor ontsteking. Konijntje krijgt nu wel meranox en cisaral. Ook 2x pd dwangvoer. Tussendoor biedt ik wortelloof weegbree witlof geraspte wortel etc aan. Af en toe neemt hij hier wat van. Ene dag wel andere dag niet. Af en toe eet hij ook sprietjes kruidenmixen. Geen hooi of biks.
  4. Dank je wel. Dan wacht ik nog even af. Ik ben bang dat mijn konijn het niet gaat redden. Net weer dwangvoer gegeven want hij eet helemaal niets ondanks alle spuiten en zalf. Ook de medicatie maar gegeven ook al is dus niet duidelijk wat hij heeft. Vind het vreselijk zielig om hem zo te zien lopen en omvallen. Rest van de tijd is het hoopje ellende in een hoekje.
  5. Wij hebben sinds een week een nieuw konijn bij ons konijntje na een succesvolle koppeling. Afgelopen maandag viel hij om en zijn we naar da geweest. Die dacht aan oorontsteking en heeft prednison gegeven. Ook heeft hij onder narcose zijn losse kies verwijderd. Zijn kiezen afgevijld want sie waren veel te lang. Ook een flinke haak verwijderd. Helaas was er geen verbetering na 72 uur. Vandaag terug geweest en hij kreeg een prik voor zijn darmen en iets tegen misselijkheid. Ook een zalf in oor voor eetlust. Helaas is hij niet gaan eten en moet ik dwangvoer gaan geven. Nu heb ik ook ietsmee gekregen tegen e cuniculi. Dat zal ik zo ook gaan geven na het dwangvoer. Zou ik niet ook het andere konijn preventief moeten behandelen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .