Ga naar inhoud

Kat2012

Members
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kat2012's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Ze zitten samen maar ze komen heel goed overeen hij is gecastreerd
  2. Hun kooi bestaat uit twee gewone kleine konijnen kooien met dan telkens twee hekjes ertussen met veel knaag speelgoed we hebben een houten krukje waaraan ze bijten en ze krijgen regelmatig nieuwe stokken bij hun kooi is denk ik ongeveer 1,5m bij 3,5 meter
  3. Dat zou ik niet direct kunnen zeggen maar pak ongeveer 17 uur kooi en 7 uur rondlopen maar we laten ze niet elke dag naar buiten voor zo lang ik laat ze zeker wel een uur elke dag buiten maar als we thuis zijn lopen ze meestal rond de 7 uur rond.
  4. Ze zitten daar vaak maar ik laat ze ook vaak rondlopen en als ze rondlopen en hij komt neer mij dan bijt hij ook
  5. Hey! Mijn konijn is 4 jaar hij is gecastreerd en heeft een vrouwelijk dwergkonijn bij hem in de kooi. Als hij bijt dan bijt hij degelijk door zonder eerst een waarschuwing te geven. Ik ben al meerdere keren beginnen bloeden. Hij doet dit als hij op mij zit en naast mij zit. En ik heb geen geuren op me. Enig idee wat het nog zou kunnen zijn? Alvast bedankt, Briana
  6. Even iets helemaal anders, ik heb een mannelijk dwergkonijn hele leuke kerel. Maar telkens al ik hem bij mij zet zelf al springt hij zelf bij mij begint hij mij non stop te bijten enig idee wat dit zou kunnen betekenen of wat ik er tegen kan doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .