Ga naar inhoud

FluffyDamen

Members
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Provincie
    Antwerpen
  • Namen van de konijnen:
    Fluffy
  • Huisdieren
    Konijn en kat

FluffyDamen's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Dierenarts even gebeld. Lijnzaad is opzich geen probleem maar de pinda is effectief te vet. Ik heb hem dus ook even op de weegschaal gezet, en die gaf dat dus ook aan! Snoepjes zijn bijna op, dus worden ook niet meer opnieuw gekocht 🤭
  2. Neen, snacks worden afgewisseld met kropsla. Ene dag krijgt hij als snack kropsla, andere dag krijgt hij dan 1 tot 2 loops. Ik heb ook de sticks van SS daarvan weet ik dat ze voor konijnen zijn maar daar is ie dus niet zo gek op. Kan het buiten bv diarree nog andere klachten geven? Daarmee bedoel ik dan meer intern?
  3. Het zijn dus inderdaad de Harvest loops waar ie zo dol op is, met pinda en lijnzaad. Tot op heden heeft hij nog altijd hele nette ontlasting, heeft ook nog nooit geen plakbillen gehad. Hij is er echt dol op. Als ik het dus inderdaad beperk tot 1 a 2 loops per dag, is dit dan oke? Vind het zelf belangrijk dat ie de juiste voeding krijgt zodat ie inderdaad gezond blijft.
  4. Hoi iedereen, Ik heb laatste een doosje Selective Sience loops gekocht voor hamsters blijkbaar. Nu geef ik dit al een tijdje aan Fluffy en hij is er dol op. Krijgt 1 tot 2 loops per dag. Enkel wist ik dus niet dat dit voor hamsters was. Kan dit kwaad voor hem? Verder is hij helemaal prima, geen last van verkeerde ontlasting, eet verder zijn Sience selective biks heel goed. Ook eet hij zijn hooi gewoon lekker op door heen de dag. Kan het kwaad dat ik dus die loops blijf geven aan hem? Fluffy is heel erg kieskeurig en buiten kropsla af en toe eet hij geen groente en fruit. Ik heb het hem heel vaak aangeboden maar hij laat het liggen. De enige snack die hij dus krijgt zijn 1 tot 2 loops per dag. Groetjes Sharon, mama van Fluffy.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .