Ga naar inhoud

henk05

Members
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door henk05

  1. oke had dunya dezelfde klachten? hoe lang duurde het ongeveer dat de vochtafdrijver werkte? en wat is precies cardisure? ook vergroot hart of dat niet
  2. vergroot hart waarschijnlijk door ouderdom. beetje vocht bij longen. ben nu wel bij een knaagdieren specialist dierenarts. bij een grote kliniek
  3. mijn konijn van 7 jaar oud. heeft al een tijdje een sissend soms piepend/snurkende ademhaling. vooral als hij slaapt. ben naar dierenarts geweest. antibiotica heeft niks geholpen. dus later een röntgenfoto gemaakt daaruit kwam dat het hart groter was dan een gezond konijn en dat er wat sluiering was te zien bij longen. ook was hij in een maand wat afgevallen(2,2 naar 2kg) Nu moet ik hem 2 x per dag vochtafdrijver geven (furosoral). om de klachten wat de verminderen. hebben meer mensen ervaringen met een konijn met hartproblemen?
  4. konijn van 7 jaar heeft als hij rust/slaapt een hoorbare ademhaling. als hij inademt is er een sissend geluidje en zo nu en dan knort het er wat bij. bij dierenarts is er een foto van hart en longen gemaakt en was niets mis. verder eet hij goed en heeft droge neus en ogen. heeft antibiotica/ontstekingsremmer gehad maar veranderde niets. om de neus te bekijken heeft hij geen endoscopie. Als het konijn eet, rondloopts, of rechtop zit is er niks aan de hand. zou het dan gewoon niet snurken zijn? omdat als er wat in de neus zit. hij constant benauwd/hoorbaar zou moeten zijn?
  5. dierenarts heeft er uitgebreid naar gekeken. foto van hart en longen gemaakt niets geks te zien. is verder gezond en doet het alleen in rust. wel kan er wat in de keel zitten en kan hij een rontgenfoto van zijkant kopje maken om te zien als er een grassprieten klem zit. heeft hij gezegd.
  6. dierenarts heeft er uitgebreid naar gekeken. foto van hart en longen gemaakt niets geks te zien. is verder gezond en doet het alleen in rust. wel kan er wat in de keel zitten en kan hij een rontgenfoto van zijkant kopje maken om te zien als er een grassprieten klem zit. heeft hij gezegd.
  7. konijn 7 jaar oud. gaat als hij in rust komt/slaapt hoorbaar soms beetje piepend ademhalen. eet goed, neus is droog en geen koorts. komt dit vaker voor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .