Ga naar inhoud

KDB_

Members
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

KDB_'s prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Ik heb al wat onderzoek gedaan en weet dat konijnen sws geen gemaaid gras mogen eten vanwegen gassen die ze kunnen krijgen. Nu vroeg ik me af, geldt dit hetzelfde voor als je het af maait maar dan wel laat dragen en na een dag aan de konijnen geeft? En heeft het ook hetzelfde effect als je gras plukt en geeft?
  2. KDB_

    Ontworming

    Ik heb al vele jaren konijnen en altijd als er wormen gespot werden (in de ontlasting) of als konijn telkens andere ontlasting had werd deze behandeld tegen wormen. ik weet niet meer precies wat het was aangezien de DA dit overschreef en al even geleden is. een weekje geleden achter gekomen dat 1 konijntje wormen had, en ga ervanuit pinwormen, en daarom was ik aan het kijken naar ontworming voor konijnen en zag dat enkele mensen inderdaad Panacul Paste (voor honden en katten) gebruiken. Zijn zeker geen maden. Smalle, lange en dunne wormen.
  3. KDB_

    Ontworming

    Want er zijn voor honden, katten, puppy, (kleine) honden en katten, schapen,....
  4. KDB_

    Ontworming

    Is dit dat die voor katten en honden?
  5. KDB_

    Ontworming

    Hey! Ik heb enkele konijntjes zitten en heb er 1 ontdekt dat (pin)wormen zou hebben. Zijn er tips of ontworming dat jullie aanraden dan niet schadelijk is voor de konijntjes. Ik heb een topic van 2009 gelezen en er staat dat vloeibaar Panacur suspensie een goede ontworming is? Iemand hier ervaring mee? En is dit dan de Panacur voor honden en katten of bestaat er 1 voor konijnen? Groetjes 🐾
  6. Dat had ik indd al gedacht. Ken enkele mensen die hier maar 25 euro voor betalen voor inenting en dan nog 25 euro voor vaccinatieboekje. En met 60 euro heb je al een hele check-up neem ik aan.
  7. Goede dag, Een vriendin van mij heeft deze week 2 konijntjes aangeschaft. Deze moeten nog ingeënt worden. Mijn vriendin is van België, heeft iemand hier enig idee wat de prijs is voor het inenten van een konijn door de DA in België? Zou met Nobivac myxo RHD plus (3 in 1) zijn. Ikzelf heb geen idee van de prijzen in België hiervoor. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .