Ga naar inhoud

Apnaha

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Apnaha's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Mijn konijn is een hangoor. Waarschijnlijk een combinatie van iets maar geen idee wat. Hij heeft namelijk iets langer en ruwer haar en dat vacht is veel dichtbegroeider dan bij de andere hangoren die we hebben. Het valt nog wel onder kort haar wat je bij hangoren ziet. Hij verhaard ook niet op dezelfde manier als de anderen doen. Er zit wel wat haar los maar bijna niks en hij heeft het continu warm helmaal nu dat het warmer word buiten. De borstels die we geprobeerd hebben zijn: sticker borstel, zachte borstel, kammetje, zwijnenharen borstel (harde en zachte), furminator, handschoen, verharingsdoekjes, vochtige doek. Hij heeft nu heel soms een klein plukje onder zijn kin uitsteken en bij zijn hakken is hij aan het verharen maar verder eigenlijk niet. Dat vind ik niet echt normaal maar ik zou ook niet weten wat ik nog kan doen. Ik weet ook niet of hij ooit goed verhaard is omdat hij ergens uit slechte omstandigheden weg komt. Hij was ook veel te dik, misschien heeft dit hier ook mee te maken maar geen idee
  2. Mijn konijn heeft een beetje een probleem. Hij is 5 jaar oud en nooit goed verzorgd waar hij vandaan komt. Nu heeft hij een erg dikke vacht waar niet niet normaal doorheen kan komen. Hij heeft eigenlijk altijd een beetje wintervacht en in de winter word het alleen maar meer. Hij vind het niet fijn om geborsteld te worden. We hebben al heel wat borstels geprobeerd maar er is eigenlijk niks wat echt geweldig werkt tot nu toe. Ook hebben we een konijnen trimmer benaderd, maar die heeft niet veel meer gedaan dan een paar keer de borstel eroverheen halen. Heeft iemand een idee hoe ik hem kan helpen en waarmee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .