Ga naar inhoud

sabinekerkhofs

Members
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sabinekerkhofs

  1. Dank je wel voor alle lieve berichtjes. Het is heel onwerkelijk, enige troost is dat hij geen pijn meer heeft gehad. Het is geen fijne start van de vakantie zo. Hoop dat we in een andere omgeving wat tot rust kunnen komen.
  2. Ik ben net gebeld door Utrecht. Flip heeft het helaas niet gered. Na de operatie, bij het verplaatsen voor de röntgenfoto stopte hij met ademen en zijn hartje stopte ermee. Wat een bizar verhaal is dit toch, maandag nog een blij en gezond konijn. Even nagels knippen bij de dierenarts en nu dood.
  3. Flip wordt toch pas morgen geopereerd. Gelukkig gaat het goed, hij eet en drinkt goed en krijgt pijnstilling.
  4. Dank je wel. We hebben hem vanmorgen naar Utrecht gebracht. Daar zit hij te wachten totdat hij geopereerd wordt. Dit kanvandaag maar ook morgen zijn. En dan maar weer afwachten wanneer we hem op kunnen halen. Het is een hoop gedoe en geregel, inderdaad even nagels knippe🤔
  5. Bedankt voor je bericht. Als long covid patient kost het me heel veel energie. Dus ik hoop dat ik op vakantie wat tot rust kan komen.
  6. Even de laatste update. Flip zijn poot is toch gebroken en hij moet morgen in Utrecht geopereerd worden waar ze een pin erin zetten. Hij mag niet meer naar de gewone vakantieopvang bij de kinderboerderij, maar wordt opgevangen door een van de assistentes van de dierenkliniek. Zij nemen ook alle kosten op zich. Zo'n operatie kost 2500 euro. We hopen dat Flip hier goed van zal herstellen. Het voelt wel heel raar om hem zaterdag bij iemand achter te laten terwijl wij op vakantie gaan. Maar ik weet dat hij dan wel in goede handen is.
  7. Onze oude oppas werkt bij deze dierenkliniek en heeft ook al aangeboden de zorg evt over te nemen en de kliniek wil hier ook in meedenken. Eerst even afwachten wat ze nu gaan doen. Ik kan daar de vakantie niet voor annuleren. Dushoop maar dat er goede oplossingen komen.heel vervelend om zo de vakantie te starten en zo zielig voor Flip.
  8. Vandaag toch teruggeweest bij de dierenarts omdat Flip zijn poot helemaal niet gebruikt. Ze hebben hem daar gehouden en foto's gemaakt. Het blijkt toch gebroken te zijn. Ze gaan nu overleggen met een specialist wat te doen. Ze nemen de kosten op zich door er een verzekeringskwestie van te maken. Ook denken ze gelukkig goed mee wat betreft de opvang aangezien wij over een paar dagen met vakantie gaan.
  9. Bedankt voor jullie reacties. Ik heb weer contact gehad met de dierenarts. Ze vonden het ook heel vervelend en snappen mijn zorg zo vlak voor de vakantie. Ik kijk morgen even aan anders woensdag terug en gaan ze hem even goed onderzoeken. Ik heb inmiddels de pijnstilling met het spuitje in een stukje banaan gespoten, die heeft hij echt op zitten smullen. Ik hoop dat hij snel herstelt.
  10. Bedankt voor jullie reacties. Ik heb weer contact gehad met de dierenarts. Ze vonden het ook heel vervelend en snappen mijn zorg zo vlak voor de vakantie. Ik kijk morgen even aan anders woensdag terug en gaan ze hem even goed onderzoeken. Ik heb inmiddels de pijnstilling met het spuitje in een stukje banaan gespoten, die heeft hij echt op zitten smullen. Ik hoop dat hij snel herstelt.
  11. Vanochtend met Flip naar de dierenarts geweest voor zijn vaccinaties en nagels knippen. Aangezien Flip er niet van houdt opgepakt te worden en nogal onrustig is dan laat ik dit altijd de assistente Flip vasthouden. Zo ook vandaag. Bij het nagels knippen stribbelde Flip nogal tegen waardoor hij zijn rechtervoorpoot heeft bezeerd. De assistente voelde een soort knakje, de arts heeft nog gevoeld en voelde geen bijzonderheden. Ze denken aan een tijdelijke luxatie van het gewrichtje. bij thuiskomst gebruikt hij zijn voorpootje niet, niet bij het wassen en bij het lopen. Ik heb meteen contact opgenomen en kon pijnstilling komen halen. Over 5 dagen gaat Flip naar de vakantie opvang. Ik hoop dat het dan al beter gaat. Het is lastig om Flip de pijnstilling te geven. Hebben jullie nog tips? Wat zouden jullie doen? Ik hoor het graag. Groet Sabine
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .