Ga naar inhoud

konijn maaike

Members
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door konijn maaike

  1. Dankjewel voor jullie hulp en ideeën
  2. Dit waren keutels van 1 nacht. Ik heb ze net een vergrootglas bekeken en opengebroken. Kan geen wormen ontdekken. Wel wat haren.
  3. Ze krijgt rond 50gr brokjes en ze weegt 2,5kilo. Tijdens de behandeling hebben ze haakjes weggehaald en ze had een klein wondje op het puntje van der tong. Voor de rest hadden ze niks geks gevonden. Ik heb net nogmaals de dierenarts gebeld. De konijnarts is er morgen.
  4. Met prozyme en natte groente kreeg ze weer grotere keutels. Toen begon ze wel met iets smakken. Na het weghalen van de haakjes kreeg ze ontstekingsremmers/pijnstillers. Ik heb verschillende soorten hooi geprobeerd zowel kruiden als timothy. Ik maak er nu thee van. Zodat ze toch die voedingsstoffen binnen krijgt. Qua brokjes krijgt ze supreme selective. Deze eet ze nog graag. En daarnaast geef ik haar witlof, andijvi, groen van de bloemkool en basilicum. Ook dit gaat er goed in. Alleen hooi niet. Dat at ze voorheen wel maar niet in grote hoeveelheden. 3 weken geleden heb ik helaas wel haar maatje moeten inslapen. Hij begon met een luchtweginfectie en werd uiteindelijk een zware longontsteking. Ondanks de antibiotica en pijnstillen. Bleef de koorts ook aanhouden. Ik durf nu ook nog niet aan een ander konijntje te beginnen omdat ik niet weet wat maaike
  5. Goedemiddag, ik heb een vraagje mijn konijn maaike heeft denk 4 weken geleden een beginnende verstopping gehad. Gelukkig kreeg ik dit snel onder controle. 2 weken geleden haar vaccinatie gehad. En bij de controle zagen ze wat beginnende haakjes op haar kiezen. Ik heb een afspraak gemaakt en onder narcose zijn ze weg gehaald. En heeft ze medicatie gekregen. Ze is al een geruime tijd aan het smakken. En nu na de behandeling doet ze dit nog steeds. Haar keutels zijn ook verschillend meer ovaal dan rond. Haar hooi wil ze ook niet meer eten. Voor de rest eet ze goed. Ik weet niet zo goed meer wat ik nu met haar aan moet. Is er iemand die ook zo iets heeft mee gemaakt? Of een idee heeft waar ze last van kan hebben. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .