Ga naar inhoud

Ryan123

Members
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Ryan123's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Ryan123

    Ziek?

    Ik heb helaas het slechte nieuws dat we hem hebben ingeslapen vanochtend, hij had een buik vol tumors dus daar was echt niks meer aan te doen, hij leek gelukkig niet al te veel pijn te doen en is vredig gaan slapen.
  2. Ryan123

    Ziek?

    Ik kan even kijken ja, het enige wat wel positief lijkt te zijn op het moment is dat hij heel actief lijk te zijn met steeds z’n keutels eten, hij had net nieuwe keutels (nou ja meer een prutje dan goeie keutels maar goed) gelegd en heeft zich omgedraaid zodat hij er met zijn hoofd naast ligt en het makkelijk kan eten, steeds gaat ie eten, liggen, eten, liggen
  3. Ryan123

    Ziek?

    Mijn konijn van 10 eet al een paar dagen er weinig, ik ging er eigenlijk van uit dat ie een beetje aan zijn einde aan het komen was, aangezien alles voor de rest redelijk goed leek te gaan, vandaag was hij heel duffig maar ik dacht er nog niet al te veel van, maar net zag ik zijn keutels en nu maak ik me erg veel zorgen, er zit een hele grote plek aan wit slijm Overheen, het enige positieve is wel dat hij een deel van de keutels (zonder slijm) eet, steeds gaat ie weer zitten, staart ie een tijdje voor zich uit en dan eet ie er weer wat van, de dierenartsen zijn momenteel dicht dus wat kan ik nu het beste doen, hij lijkt niet te lijden maar ik wil ook niet dat hij een hele nacht pijn ligt te lijden zonder dat ik het weet
  4. Mijn konijn is altijd al erg groot geweest dus ik weet wal dat het in zijn bouw zit, alleen een graatmeter is natuurlijk de ribben en ruggengraat, het ding is alleen dat ik de ruggengraat heel erg goed voel, je kan echt gewoon elke wervel voelen maar hij steekt niet enorm uit of zo. Maar zijn ribben kan ik niet voelen. Hij is 10 jaar dus al best wel oud.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .