Ga naar inhoud

Anoek

Members
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Anoek's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Oh natuurlijk helemaal niet over nagedacht, het zi5 boven op z'n hoofd vij het oog. Het steekt uit en heeft ene wot puntje lijkt beetje op een puistje.
  2. De titel zegt het al, mijn konijn heeft een bultje bij zijn oog, het is wit. Het is helaas te klein en tw wit wat zijn vacht ook is om het te fotograveren. Moet ik hier mee naar de dierenarts? En beter nog is moet het zo snel mogelijk? Ik ga sowiso over 2 weken ivm met e conculi. Kan het zo lang wachten?
  3. Heel erg bedankt. Nu ben ik aleen wel in twijfel of ik de fokker moet contacteren hierover. Hij is nameblijk niet in contact geweest net anderen konijnen en is pas 8 maandjes oud. Dus het kan daar vandaan komen, ik vind het niet erg en ben zeker niet boos, maar het lijkt mij misschien goed dat ze weet dat ze dan kan kijken haar konijnen het heeft.
  4. Ben naar de dierenarts geweest en hij blijkt e.conculi te hebben. Gelukkig zijn we er echt heel op tijd bij, dus dit moet goedkomen.
  5. Heel erg bedankt, nu heb ik 1 gek vraagje hierbij, sinds gister avond is hij voor het eerst zo ver ik weet gaan rollen op z'n rug. Heel kort en elke keer stond die snel weer op en deed die dat nog 2keer. Ik lees zowel dat dit blije simptonen zijn als seizure symptomen. Kan dit er ook mee te maken hebben?
  6. Het konijn weegt 2356 kilo en dat was 2 weken geleden. Ik denk inmiddels wel wat meer. Hij heeft gisteravond erg veel gerend en net zat hij weer vrolijk te huppelen en te springen en te rollen. Hij eet wel meer hooi dan normaal. Hij heeft geen andere of minder groente en hij poept, eet en plast normaal. Maar als inderdaad 50-150 ml normaal is zou hij ongeveer 300ml per dag moeten drinken. Nu heeft hij al in 12 uur meer dan 300ml gedronken en dat maakt me toch een beetje bezorgd.
  7. Ik ben een week of 1,2 gelden kvergestapt van een fles naar een waterbak met fles eraan, dus hij drinkt nu niet meer uit de fles. Uit het waterbakken dronk hij gemiddeld ongeveer 200 ml per dag, hetzelfde als uit de waterfles. Toen ik gister de hele waterbak heb schoongemaakt en vers water heeft gegeven, heeft hij in 12 uur tijd al meer dan 300ml gedronken. Wat zou dit kunnen zijn? Is het erg?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .