Ga naar inhoud

Anoek

Members
 • Items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Anoek's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

 1. Oh natuurlijk helemaal niet over nagedacht, het zi5 boven op z'n hoofd vij het oog. Het steekt uit en heeft ene wot puntje lijkt beetje op een puistje.
 2. De titel zegt het al, mijn konijn heeft een bultje bij zijn oog, het is wit. Het is helaas te klein en tw wit wat zijn vacht ook is om het te fotograveren. Moet ik hier mee naar de dierenarts? En beter nog is moet het zo snel mogelijk? Ik ga sowiso over 2 weken ivm met e conculi. Kan het zo lang wachten?
 3. Heel erg bedankt. Nu ben ik aleen wel in twijfel of ik de fokker moet contacteren hierover. Hij is nameblijk niet in contact geweest net anderen konijnen en is pas 8 maandjes oud. Dus het kan daar vandaan komen, ik vind het niet erg en ben zeker niet boos, maar het lijkt mij misschien goed dat ze weet dat ze dan kan kijken haar konijnen het heeft.
 4. Ben naar de dierenarts geweest en hij blijkt e.conculi te hebben. Gelukkig zijn we er echt heel op tijd bij, dus dit moet goedkomen.
 5. Heel erg bedankt, nu heb ik 1 gek vraagje hierbij, sinds gister avond is hij voor het eerst zo ver ik weet gaan rollen op z'n rug. Heel kort en elke keer stond die snel weer op en deed die dat nog 2keer. Ik lees zowel dat dit blije simptonen zijn als seizure symptomen. Kan dit er ook mee te maken hebben?
 6. Het konijn weegt 2356 kilo en dat was 2 weken geleden. Ik denk inmiddels wel wat meer. Hij heeft gisteravond erg veel gerend en net zat hij weer vrolijk te huppelen en te springen en te rollen. Hij eet wel meer hooi dan normaal. Hij heeft geen andere of minder groente en hij poept, eet en plast normaal. Maar als inderdaad 50-150 ml normaal is zou hij ongeveer 300ml per dag moeten drinken. Nu heeft hij al in 12 uur meer dan 300ml gedronken en dat maakt me toch een beetje bezorgd.
 7. Ik ben een week of 1,2 gelden kvergestapt van een fles naar een waterbak met fles eraan, dus hij drinkt nu niet meer uit de fles. Uit het waterbakken dronk hij gemiddeld ongeveer 200 ml per dag, hetzelfde als uit de waterfles. Toen ik gister de hele waterbak heb schoongemaakt en vers water heeft gegeven, heeft hij in 12 uur tijd al meer dan 300ml gedronken. Wat zou dit kunnen zijn? Is het erg?
 8. Anoek

  Trillen

  Dit hebben we de vorige keer gedaan en toen ook die dierenarts gebruitk, was alleen geen goede ervaringen helaas en durf nu niet weer terug te gaan naar hun. Als het morgen nog steeds zo erg is bel ik onze dierenarts, maar nog steeds is het niet bepaald fijn op dit moment.
 9. Anoek

  Trillen

  Ja helaas zeggen allen dierenartsen bij mij in de buurt dat ze het l Pas met 5 maanden doen.
 10. Anoek

  Trillen

  Bedankt, het artikel heb ik al eerder gelezen. Ook zit hij idd alleen, in de toekomst zou ik hem graag een vriendinnetje willen geven maar doordat hij nog niet gecastreerd is en dat pas over 2 maanden kan zit hij nu nog alleen.
 11. Anoek

  Trillen

  Helaas als ik hem al een dag niet borstel zitten er al snel klitten in doordat hij een erg actief konijntje is, ook werdt hij bij de fokker zelf elke dag geborsteld en hij is het inmiddels gewend, maar doordat ik hem net heb vertrouwt hij mij nog net wat minder. Elke 2 weken knippen is ook echt geen slecht idee, maar ik blijf het nog steeds gek vinden dat hij eerst niet ging trillen en gister avond na het spelen ineens heel erg.
 12. Anoek

  Trillen

  Het is een angora konijn en het is erg van belang dat deze konijnen goed geborsteld worden ook op de buik en de poten dus niet oppakken is geen mogelijkheid.
 13. Anoek

  Trillen

  Hij eet en drinkt idd nog goed, verder is hij ook nog actief, maar als hij zit of ligt trilt hij heel erg. Oppakken wordt meerdere malen per dag gedaan doordat hij geborsteld moet worden. Hij vindt dat niet zo leuk, maar meestal gaat hij als hij dan op de grond weer staat niet trillen. Ik denk inmiddels zelf dat het iets van angst is, maar hoe zou ik dat moeten oplossen?
 14. Anoek

  Trillen

  Ik kan helaas geen filmpje sturen, dus heb ij hier wel een foto van hoe hij er bij zit. Zn neusje en z'n oren en z'n buik bewegen en trillen vrij heftig.
 15. Anoek

  Trillen

  Hallo, Ik heb een konijntje van 3 maanden oud, hij eet goed en is super actief. Alleen toen hij gisteren ging rondhuppelen en springen en rennen begon hij ineens heel erg met trillen. Daarna deed hij ook ineens heel erg rustig aan en heeft de hele avond ook nog erg doorgetrilt. Hij trilt nu al wel ietsjes minder maar het is het nog steeds. Weet iemand wat het zou kunnen zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .