Ga naar inhoud

ISABELS

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ISABELS's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

0

Reputatie

  1. Snel naar de dierenarts gereden en ze hadden maar het lichaam van een babytje van 1 dag ... ze zei veel geluk. Melkje meegenomen maar helaas 3 overleden. We hebben er nog maar 1tje over maar dat flesje lekt precies geen melk.. Ik ga snel even opzoekenwerk doen en laat ons hopelijk dat het laatste er wel door komt
  2. Wel deze ochtend stonden we op en heb ik gezien dat de andere kleintjes alle 3 op een andere plek lagen open blood bij elkaar en eentje terug alleen.. Ze hadden allemaal het koud maar beweegde nog. Heb ze dan terug samengevoegd na de mama even goed teknuffelen en over wrijven en haar haar erover gelegd :( Toch wel bang dat het hier de slechte kant op gaat..
  3. Bedankt maar helaas is het overleden :'( waar ik heel veel bang voor had. Nu verwijt ik mezelf dat ik misschien toch deze middag nog iets had kunnen doen ipv hier iets teschrijven.. we zijn zo verdrietig! Hopelijk houden onze andere 4 het vol! ander vraagje nu. Mogen we deze nu in de tuin begraven?dicht bij ons..
  4. Heey, Mijn konijntje is maandag middag bevallen. Helaas heeft ze haar babytjes overal op de terras gelegd buiten 2 die ze verstopt had achter men vuilbak. Deze heb ik snel in het strooi gelegd en de moeder in het hok gelegd. En maar naar binnen verhuisd. Nu merk ik niet echt dat ze met haar kleintjes bezig is. Soms is er al wel eens 1tje die gans de andere kant van de kooi ligt en het doet haar weinig. (Die helpen we dan terug naar het nestje want vaak hebben ze het al terug koude aan hun vachtje) Nu tegen de middag ligt er opnieuw eentje (dag 5) in het midden. Die ligt maar tepiepen en tepiepen. Ben gaan kijken en helaas zit de moeder de andere kant van het kot en doet ze hier niets aan.. Ik merkte dat hy minder beweegde en koude had MAAR WEL LEEFDE. Heb de mama aangeraakt en baby opgenomen en bij haar gelegd. Enkel wat ze deed was mijn hand likken. Heb het terug in het nestje gelegd maar bij de andere voor zich opnieuw goed te verwarmen en hopelijk komt alles wel goed. NU DE VRAAG: IS DIT NORMAAL GEDRAG WAT ZE VERTOOND? ZAL DIT BABYTJE HET WEL OVERLEVEN ZO? helaas heb ik geen verstand hiervan maar wil ik wel zogoed mogelijk men beste doen. Bedankt! En groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .